Ha régebben telitalálatom volt az egyik lottón, illik ebből adni a szülőknek is vagy testvérnek is?Vagy tartsam meg az egészet?
Pár hónapig titkoltam, aztán kiderült.Nem mondtam fel egyből, hanem hónapokkal utána is még dolgoztam, de már nem akartam sokáig.Majd vettem egy újabb kocsit.Semmi luxus, sima új Dacia Duster, igaz, minden extrát bele rakattam.Mivel előtte Suzukim volt, erősen kérdezgették hogyan miből.majd mivel írt a környékbeli újság is régebben róla hogy az egyik szomszédos településen adták fel a szelvényt, valahogy összerakták.
majd elmondtam nekik, de azzal a kikötéssel, hogy ha bárki rajtuk kívül erre rákérdez, semmit nem kapnak.
Nos,ilyen esetben ti adnátok nekik egy kicsit?
Én amúgy csak anyumnak akartam, mivel apu már nem él.
tesóm jól elvan a feleségével, de most érzem hogy kicsit erőltetik ezt a témát, bármikor mikor összefutunk.
Mennyi lenne a jóízlés határa ilyen esetben?
De ha anyunak adok, tesómnak is elmondaná,biztosra tudom.
mivel más közeli rokonom nincs, így csak nekik jutna, másnak biztos semmit se adnék.
De valahogy az a rossz ebben, hogy nem magamtól mentem oda, hogy tessék itt van fél millió vagy egy millió, soha nem kell visszaadni, hanem erőltetik, hogy mikor mennyit, mert rájöttek.
Így érzem, hogy ezért nem olyan jó gesztus, mintha magamtól adtam volna.
És így megmondom őszintén, nekem erőltetettnek tűnik.
fizetésedből is adnál?
Te pénzed, arra költöd, amire akarod. Neki is megvolt a lehetősége hogy játsszon... ha ott nem mert kockáztatni, akkor a markát se tarthatja.
Csak idegesíti őket, hogy már vettem is egy új autót.meg igen, szeretnék végre egy falusi kertes házat.
Ennyit költenék belőle, de még ezt is irigylik.Mert most lakásban élek, meg tesómék is, és akarnának ők is egy kertes házat.
Mondtam nekik, én arra nem adok.
ezen megy a vita, sajnos, mert nem akarnak hitelt felvenni, amióta ezt megtudták...anyun keresztül is gyűzködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!