Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A trollok hogyan képesek...

Melinda07 kérdése:

A trollok hogyan képesek ilyen sok időt az oldalon tölteni hogy jó pár kamu profilt hoznak létre es össze vissza irogatnak hozzászólásokra meg főleg privátban és kérdéseket írnak ki?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nincs munkájuk.
2021. szept. 28. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen kérdésre ne csodálkozz hogy ilyen válaszokat kapsz. Kérdezz értelmesen, és akkor értelmes válasz fog jönni.
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
És persze értelmes témában is. 2-es voltam.
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó sok időt szánnak ezekre vagy ilyen 14 15 16 éves gyermekek aki suli helyett gyakorin gyórakozgatnak vagy nem normális felnőttek
2021. szept. 28. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Melinda, neked is inkább szexelned kellene, mint azon agyalni, hogy ezeknek mennyi idejük van.
2021. szept. 28. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Mert sok embernek sajnos ez a legjobb szórakozása,hogy itt trollkodik!

Rengeteg a magányos, szomorú ember, aki úgy éli ki a lelki fájdalmát, hogy másokat verbálisan bánt! Az okoz neki örömet, ha boldog emberek lelkébe tiporhat bele!

Irigy, rosszindulatú! Úgy gondolja, ha neki rossz, legyen másnak is rossz!

Részben azért sajnálom az ilyen embereket, mert senki sem születik gonosznak, hanem az élet teszi azzá!

2021. szept. 28. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:
5-ös te is valami troll lehetsz
2021. szept. 28. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagyok troll, őszinte meglátás volt. Nekem mindig a szex volt a legjobb megoldás a stresszoldasra és maris letojtam a negatívokat.
2021. szept. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!