Ezeket a tini felnőttekkel dugós sztorikat ti elhiszitek?
Őszintén szólva én “felnőtt” vagyok és hallottam már ilyesmi történetet a baráti körömből.. konkrétan olyan esetről is tudok ahol az apuka (50+) a fia barátnőjét (19) húzogatta amikor a fia már aludt. Nagyon jól szituált család. Ez a “kapcsolat” évekig tartott.
Attól még hogy valaki felnőtt lehet lelki nyomorék.
De persze nem vitatom hogy sok ilyen kitalált sztori is van.
Nálunk ez ilyen iskolai legenda, hogy volt az előttem érettségiző évfolyamban volt egy srác, magas, izmos, jóképű, rohadt gazdag az apja és ő elvileg meghúzta az egyik tanárnőt érettségi után.
A tanárnőből kinézem, frissen vált, világ életében elég rib*ncos volt, vallásos gimibe járok mégis mindig agyonsminkelt, tűsarkú, miniszoknya mély kivágású ujjatlan felső stb. (Kb 35 éves)
Volt osztályfőnököm melleseleg a nő, 9-10ben utalgatott már pár osztálytársamnak viccből, hogy menjenek át hozzá, vagy érettségi után mehetnének egyet inni, vagy aludjon nála (mind csak poénból, persze értelmes kontextusba helyezve, nem ilyen direktben)
Szóval én maximálisan elhiszem. A sráccal csak köszönőviszonyba vagyok, de ha őt kérdezem biztos igent mond rá, inkább haverjait kéne.
Bár ezekkel a feltételekkel is eléggé extrém lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!