Miért ítélik el a felnőttek a 12-13-14 éves kamaszokat, hogyha pl. fekete nadrágban meg Dr. Martensben járnak?
Utálom az ilyen felnőtteket. Mit nem értenek azon, h a világ mindig fejlődik tovább? Biztos vagyok benne, h abban az időben amikor ők voltak fiatalok, az akkori felnőttek is azt hajtogatták, h ez a mai fiatalság meg ilyenek...
Persze itt nem azokat a fiatalokat akarom kimenteni, akik cigiznek és drogoznak...(sok 12-13-14 évest ismerek, aki cigizik és legalább egyszer drogoztak).
Ne nézzetek minden 12-13-14 évest hülyének...nem csak a felnőttek szoktak rockot meg punkot hallgatni...:)
Pl. mint én. Szeretem a rockot, de nehéz is találni barátokat, ha fejlődöttebb vagy mint a többiek...
Látszik,hogy nem érzed a jelenség lényegét.Egyrészt a dr martens és a fekete nadrág nem a rock/punk zene hallgatását jelentette.Ez egy ellenkultúra volt,amivel lázadtak és csak ezután járultak hozzá az olyan másodlagos dolgok,mint a megjelenés,a zene és a magatartás.Mellesleg már régen nem aktuális mozgalom,ezért egy mai tizenéves,aki nem a kor szellemében nevelkedett-teljesen nem is értheti meg,mivel jelentősen megváltozott azóta a társadalom és a körülmények.Persze ez természetes.
Viszont azt sem kell elfelejteni,hogy ez egy olyan megmozdulás volt,ami az anarchiát,a totális káoszt népszerűsítette és azért valljuk be,egy tizenkét éves szájából meglehetősen bizarr ilyeneket hallani. ;)
előszöris, nem nézlek hülyének, de amit írtam, az igaz. egyszerűen nem lehet, hogy a korodbeli fiatalok felmérjék a dolog súlyát, és igazán tudják, hogy mit miért viselnek (ahogy a kommentedből ítélve te se nagyon tudod)
amúgy meg nem azért, én is rockot hallgatok, de nem becsülöm le a többieket, mondva, hogy aki nem hallgat rockot, az "fejlődöttlenebb".
am meg, igaza van az egyik válaszolónak, ha igazán tudnád, hogy miért viselsz Martenst, mondod magad rockernek, punknak, aminek akarod, akkor nem érdekelne a felnőttek véleménye ;)
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!