Szerintetek milyen ruhába öltözzek, ha Lady Gagának szeretnék öltözni Halloweenkor?
Parókám van, valami egyszerűbb (olcsóbb..), de mégis azonnal felismerhető Gagás rucit szeretnék. Képet is küldhettek. Valaki? :)
Köszi!
Fú, egyeseknek mennyit megér az, ha láthatnak másokat szenvedni/kellemetlen helyzetbe kerülni. :D
~5000 ft/kg, és mondjuk 10 kg kéne. :D
Tudom, hogy kell klopfolni. :D Jó, hát akkor elég 5 kg is. :D És ki mondta, hogy én azt akarom cipelni? Lady Gagának 3000-féle ruhája van, egyszerűek és komplikáltak, húsruha egyetlen egyszer volt rajta, nem feltétlen abba kéne mennem. :D
Valami normális válasz is jöhetne néha. :3
5000/kg? Nem pármai sonkából kell csinálni. Allatélelmezésre valót kapsz már 500ft-ért is.
És elég lenne egy bugyi, meg egy melltartó.
Hát ha már hús, akkor adjuk meg a módját! :D
Amúgy igen, ilyen egyszerűbb dolgokra gondoltam, de a bugyi-melltartó kombó nem Lady Gagát juttatja egyből az emberek eszébe, hanem azt, hogy CSÖCSÖK. Az is jó, de nem az a cél. :D
"És ki mondta, hogy én azt akarom cipelni?"
Te:
"és mondjuk 10 kg kéne."
Ez egyenlő azzal, hogy cipelni fogom? :D Veszel 10 kilót, megköszönöm, kisütöm és megeszem. :D
Kéne NEM = kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!