Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meg van az az érzés, mikor...

Meg van az az érzés, mikor minden jól halad az életben... Viszont minden jó után jön valami rossz?

Figyelt kérdés

Az én esetemben ez nagyon igaz...

Akár hányszor történt velem valami jó dolog, mindig jött utána valami rossz is..

Pl. Ha hétfőn életvidáman ébredtem, akkor rá 1-2napra "utálok mindenkit" felfogással hagytam el az ágyamat...

És kicsit megijeszt ez a dolog...

Már csak azért is, mert az elmult napokban nagyon durván jól alakul minden... és én ehez nem vagyok hozzá szokva.

Hétvégén be tértem munka után egy szórakozó helyre, hogy meg igyak egy üveg sört kikapcsolódás képpen...

Ott találkoztam egy régi ismerősömmel, akivel végig buliztuk az éjszakát.. idő közben találkoztam ujjabb és ujjabb régi ismerősökkel, valamint ismerősök által megismertem új embereket...

Ezáltal (ha nem is túl komoly) de úgy mond új barátságokra tettem szert... a buli alatt megismertem egy bizonyos csajt, akivel azóta is beszélgetek messengeren, és nagyon sok esélyem van nálla, az eddigiek alapján..

Kicsit meg fáztam a buli alatt, ezáltal ki tudtam venni 1hét táppénzt, ami nekem jó, mert hétfőtöl vasárnapig dolgozok már 3hónapja, és melette estin érettségizek, de most tudok végre pihenni egy hetet... és csak kockulni az ágyamban a ps4-emen...

Egy meg bízható ismerősöm, felkeresett, hogy ha tudok neki kölcsön adni 100ezret most, akkor 1honap mulva vissza fizet 150et.. szóval ez egy nagyszerű befektetés számomra...

A hugom talált végre magának munkát, valamint tiktokra ami videot feltöltöttem, azt is 39ezren meg nézték 2nap alatt...

És egyszerűen nem értem ezt az egészet...

Egész életemben (21éves vagyok) azért dolgoztam éjjel nappal, edzettem rengeteget, tanulok érettségire, hogy egyszer boldog legyek...

Mert egyszerűen soha nem alakultak jól a dolgok...

Erre most hirtelen mindent meg kapok... barátok,csaj,pénz...

Van rá esély, hogy valami nagyon rossz dolog fog történni velem az elkövetkezendő idöszakban?

Vagy miért alakulhat minden ilyen jól most??

2021. szept. 28. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne "rossz" nem érétkelnéd igazán a "jót". De senkinek nem sikerülhet mindig minden.
2021. szept. 28. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
A fejedben van a hiba.
2021. szept. 28. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy körforgás.
2021. szept. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!