Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 26 évesen mennyire normális,...

26 évesen mennyire normális, hogy még nem tudom mi érdekel és nem tudom mit szeretnék?

Figyelt kérdés
Dolgozom, mondhatni jól keresek. De még a mai napig nem vagyok túl boldog és ezzel a munkahellyel is csak elvagyok.
2021. szept. 28. 07:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
:)
2021. szept. 28. 13:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen is pont így vagyok, dolgozom 10 éve, de közben sulikba is járok most megint kezdek egy szakmát októberben, de nem tudom fogom e használni valaha, mint a másik 6-ot sem...
2021. szept. 28. 16:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
#22 Azért az életet se felejtsd el élvezni.
2021. szept. 29. 23:31
 24/24 anonim ***** válasza:
59%

Sokan csak a szakmák és végzettségek között kereslegetnek. Gondold át, mivel szeretsz foglalkozni, és hogyan lehet abból pénzt csinálni. Van egy csomó szolgáltatás, ami nem igazi szakmát kíván, persze tudást és gyakorlást igen, esetleg egy-két engedély megszerzését.

Lehetsz drónpilóta, vagy akár igazi repülővel is repülhetsz, pár év alatt megvan az engedély. Csinálhatsz sétahajóztatást a Duán, Balatonon, de akár a Grada-tavon és az Adrián is.

Kötetlen munka lehet papírmunkák intézése, nepperek segítője, kínai importok intézése.

Nézz fel a minner.hu -ra, Milán pont a hozzád hasonló embereknek segít sokat.

Elmehetsz katonának, elmehetsz mentőhelipoter-pilótának, lehetsz magashegységben túravezető. Lehetsz versenypályán autóvezetés instruktor, vagy épp ipari alpinista.

Nem tudom, hogy mire vágysz, de rengeteg lehetőség van, ha valamiből az átlagosnál sokkal jobbra ejleszted magad, abból meg fogsz tudni élni.

2021. okt. 1. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!