Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vettem egy ingatlant, aztán...

Vettem egy ingatlant, aztán most mondta a szomszéd, hogy az előző tulaj férje a házban felakasztotta magát... Titeket is zavarna, vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem a házat, most találkoztam csak a szomszéddal, behívtam, beszélgettünk a felújításról... aztán egyszer csak közölte, hogy az ajtófélfa felett az a lyuk azért van, mert ott kötötte fel magát az előző tulaj férje!

Ezen kicsit megdöbbentem, pár éve történt, és az eladó természetesen elhallgatta...

Ti is kiakadnátok ezen, vagy csak én reagálom túl? (Elég fura érzés átmenni az ajtófélfa alatt...)

2021. szept. 27. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vettem egy lakást, abban valami nagyon fura volt az egyik sarokban. Bent laktam, utána ismertem csak meg a párom, oda született az első gyerekünk, és miután kiköltöztünk, beszéltünk róla, hogy valami zavaró volt ott. Semmit nem tudok a lakás múltjáról, sokadik tulaj voltam a ház kora miatt is. (10 emeletes panel egyik garzonja)

Később vettünk egy lakást, tudtuk, hogy egy idős bácsi lakta talán már a kezdetektől, utolsó idejében betegeskedett, kórházban is volt, de hogy hol halt meg nem tudom, mi direkt nem kérdeztük, az eladók sem tértek ki rá. Itt jól érezzük magunkat. Bármi történt, nem zavarjuk egymást :) az első pillanattól éreztem úgymond az otthon érzést, pedig full felújítottuk az ingatlant :)

Nagymamám a saját házukban halt meg rákban. Papa ugyanabban az ágyban aludt, semmi nem történt. A maga idejében ment el, nem kísértette senki, nem félt, mi sem éreztünk rosszat. Max az emlék fájt és hiányzott, de az más…

2022. ápr. 1. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!