Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek egy idegesítő...

Mit tegyek egy idegesítő szomszéddal?

Figyelt kérdés

A velem szemben lakó szomszédom naponta jön át kiabálni, legutóbb azért mert nyikorog az ajtóm és hallja a tv-t.

A ház biztonsági szolgálata szerencsére ilyenkor elviszi melegebb éghajlatra egy kis időre, ő megígéri nekik hogy nem fog balhézni, de pár nap után megint folytatja.

Egy hosszú párkapcsolat után lett ilyen dilis. Szerintetek abba fogja valamior hagyni?

2021. jún. 16. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha este csinalja hangosan, mehet a rendorseg.

Ha nem akkor nem tudsz mit tenni.

Mondanam hogy meg kene beszelni vele, de ugy latom nem vagytok a legjobb viszonyban.

2021. jún. 16. 19:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja még annyi, hogy állítólsg a férje nem akar kiköltözni mert ott hagyja a ruháity legútobb arra keltem, hogy ordibálva dobál az én folyosó részemre ilyen ruhákat, szóvá is tettem, erre megdob egy telefonnal, pont a férje hívta, azt akarta, hogy beszéljem rá, hogy egy talk showba szerepeljen.

Nem is értettem, hogy miket hadobál de rá is hagytam az egészet ....

2021. jún. 16. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kend meg az ajtót, hogy ne nyikorogjon. Ha emberi időpontban tévézel és nem mondjuk az éjszaka közepén, akkor meg ne foglalkozz vele. Arra számíts, hogy az ilyen emberek nem szokták abbahagyni. Max. elköltözni tudsz.
2021. jún. 16. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Próbálok vele beszélni, de folyamatosan felborítja a dolgaimat pl széket asztalokat és csak rosszabb lesz.

A biztonságiak sem tudnak vele mit csinálni, elküldik de utána meg másnap újból indul a sok baromsága.

Rendőrt még nem hívtam, mert így is sok lehet a baja, de majd kihívom ha legközelebb is üvöltözik

2021. jún. 16. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Emberi időpontban tv-zem, de neki semmi sem tetszik, azt ordibálja, hogy "jobb ha gyalog indulsz munkába el" meg ilyenek...

2021. jún. 16. 19:38
 6/7 anonim válasza:
100%
Nekem is volt egy hasonló szomszédom. Gyakran hallgatta teljes hangerőn Tóth Vera Nem kell valaki másé című dalát. Fú, de megutáltam, bármi mást meghallgatnék csak azt ne. A felettem lakók sem bírták két hétnél tovább, ellopták a kint tartott virágait, meg odatettek egy kukát az ajtó elé. Akkor aztán jött a rendőrség, de nem tartottak senkinél házkutatást néhány számára fontos, mosószeres flakonba ültetett muskátliért. Felért egy Mónika show-al amit előadott nekik. Végül el kellett költöznie mert nem tudta fizetni a számláit.
2021. jún. 16. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha szakítás miatt ilyen dilis, hívd meg sörözni, igyátok le magatokat, beszélje ki magát, közben kisírja magát a válladon, többet nem fog bsztatni.... Tudom, le leszek pontozva, de ha egyszer is jófejséggel közelítenénk valaki felé, akkor nem tartana itt a világ
2021. júl. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!