Mit tegyek egy idegesítő szomszéddal?
A velem szemben lakó szomszédom naponta jön át kiabálni, legutóbb azért mert nyikorog az ajtóm és hallja a tv-t.
A ház biztonsági szolgálata szerencsére ilyenkor elviszi melegebb éghajlatra egy kis időre, ő megígéri nekik hogy nem fog balhézni, de pár nap után megint folytatja.
Egy hosszú párkapcsolat után lett ilyen dilis. Szerintetek abba fogja valamior hagyni?
Ha este csinalja hangosan, mehet a rendorseg.
Ha nem akkor nem tudsz mit tenni.
Mondanam hogy meg kene beszelni vele, de ugy latom nem vagytok a legjobb viszonyban.
Ja még annyi, hogy állítólsg a férje nem akar kiköltözni mert ott hagyja a ruháity legútobb arra keltem, hogy ordibálva dobál az én folyosó részemre ilyen ruhákat, szóvá is tettem, erre megdob egy telefonnal, pont a férje hívta, azt akarta, hogy beszéljem rá, hogy egy talk showba szerepeljen.
Nem is értettem, hogy miket hadobál de rá is hagytam az egészet ....
Próbálok vele beszélni, de folyamatosan felborítja a dolgaimat pl széket asztalokat és csak rosszabb lesz.
A biztonságiak sem tudnak vele mit csinálni, elküldik de utána meg másnap újból indul a sok baromsága.
Rendőrt még nem hívtam, mert így is sok lehet a baja, de majd kihívom ha legközelebb is üvöltözik
Emberi időpontban tv-zem, de neki semmi sem tetszik, azt ordibálja, hogy "jobb ha gyalog indulsz munkába el" meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!