Árulom használt dolgaimat, csak romák jelentkeznek a hirdetésekre, tanácsok?
Figyelt kérdés
Fb marketplace, annyi rémtörténetet hallani, hogy mik történnek ilyen adás-vételeken, őszitnén szólva nem merek belemenni üzletbe velük. Már maga a levelezés se valami bizalomgerjesztő, árról nem is beszélnek, csak hogy " adc számot, megyek érte" stb, természetesen 30-40km-ről.
Sokszor üzleteltem már, de főleg hardveraprón, jófogáson, még soha nem volt negatív tapasztalatom üzleteléseim során (olyan hogy összeveszés, esetleg verekedés pláne nem). De azok nem ez a célközönség.
Tapasztalatok, vélemények?
2021. szept. 27. 16:38
11/20 anonim válasza:
Fasz tudja, vásárba szoktam járni, fehértől többször vettem hamis tárgyat mit feketétől, és ennek nem az az oka hogy a fekete szent, csupán kevesebb árul, ha meg ilyen alja néptől veszel akiről lerí hogy lop akkor meg megint tökmindegy a rassz.
12/20 anonim válasza:
Én kerek perec oda szoktam írni a végére, hogy romáknak nem eladó.
Mondjuk én nem használom a facebookot, többek között az ilyenek miatt.
13/20 A kérdező kommentje:
amint látom, hogy rossz arcú az illető egyből letiltom. Magyar embernél is volt iylen, csak cigány barátai voltak fbn, ami nem sok jót sejtetett.
2021. szept. 28. 16:12
14/20 anonim válasza:
Énnekem csak egy tapasztalásom volt, szomszéd srác eladta az autóját, egy hét múlva megjelent a népes család, hogy a motor tönkrement, redukciót kérnek. Sikertelen alkudozás utolsó lépése az volt elmenetelkor, hogy a családanya felüvöltött, eljövök és felgyújtom a házat. Ez vagy negyven éve volt, elég volt, egy életre megjegyeztem.
15/20 anonim válasza:
Írd oda hogy kisállíttenyésztőknek nem eladó
16/20 anonim válasza:
Rengeteg a roma sajnos a Marketplace-en. Aki olyan helyesírással, meg kinézettel ír, azokat inkább szó nélkül tiltóra teszem, mert előre úgysem utalnak, személyesen meg én nem szeretnék találkozni velük. De az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy szemrevételezés után adtam már el pár romáknak cuccot és semmi gond nem volt velük, ellentétben sok magyarral. Szóval emberfüggő ez is.
17/20 A kérdező kommentje:
gondolom nagyon típusfüggő, az a roma aki használt könyveket akar venni, nyilván nem tervez kirabolni :D Ellenben aki autót/műszaki cikket/ékszert, ott már aggódnék azért.
2021. okt. 20. 07:14
18/20 anonim válasza:
Na használt könyvet még 1 roma sem akart venni tőlem. Vajon miért... Ékszert, autót nem árulok, műszaki cikkből vittek el 2 xbox-ot, meg egy nagy hangfalat is. Semmi gond nem volt velük, ahogy írtam is.
19/20 anonim válasza:
Ja persze nem lakásra hívom őket, csak a lépcsőházba.
20/20 A kérdező kommentje:
most hogy mondod, én is cigánynak adtam el annoaz x360amat, még 10 éve. Na az tényleg normális volt, a feleségével jöttek együtt. A telefonban nem is lehetett hallani a hangján, hogy az.
2021. okt. 20. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!