Beadtam pár ruhaüzletbe a jelentkezésem,3 helyről is visszahívtak: Reserved, NewYorker és H&M. Melyiket érdemes választani? Hol a legmagasabb a fizetés? Tanácsokat illetve tapasztalatokat is szívesen várok. Helyileg Budapesten vannak az üzletek.
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 13:02
2/6 A kérdező kommentje:
Az állásinterjúkon megkérdezik, hogy én mennyi fizetésre gondoltam. És, hogy majd szólnak ha felvettek. Ebből nem igen tudom meg, hogy melyik mennyit ajánl.
2019. aug. 8. 15:18
3/6 anonim válasza:
Amikor szólnak, hogy felvettek, ajánlatot tesznek. Ha több helyre is felvesznek, tudsz mérlegelni, hogy melyik ajánlat a jobb.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak attól félek hogy felhívnak, hogy felvettek, és elfogadom az ajánlatot. És mondjuk 1 hétre rá felhív egy másik, hogy ott is felvettek, és ha jobb ajánlatot ad az szívás. És nem szeretnék pár nap után felmondani, elég kellemetlen lenne.
2019. aug. 10. 19:13
5/6 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy állásajánlatkor küldenek emailt a részletekkel, fizetés összegével és van rá 3 napom elfogadni. Volt, hogy telefonban mondtam, hogy örülök, igen, elfogadom, de azért elküldik emailben és van 3 napom elfogadni. Szóval egyik cég ilyen, másik olyan, hátha Neked is küldenek emailt. Ha pedig elfogadod, email nélkül, emaillel, úgysem másnap kell már menni, megbeszélitek, hogy mikor tudsz kezdeni, pl. 15-én vagy szerdán beszéltek és mondd, hogy hétfőn. Addig még van pár napod, hátha felhívnak vagy Te érdeklődj telefonon, hogy van-e már döntés az állásról, mert felvettek egy másik helyre és döntened kell, elfogadod-e. (most más kérdés, hogy elfogadtad.) Aztán ha ők már gondolatban felvettek, akkor kibökik, hogy mennyi lesz a fizud, stb. stb, tudsz dönteni. Sok szerencsét kívánok! A boltokat nem ismerem, mármint munkailag.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél.
2019. aug. 10. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!