Széklet visszatartási probléma jelentkezett nálam, tanácsokat szeretnék kérni! (? )
Tegnap előtt óta rossz a gyomrom, aznap volt (híg), azóta nem volt rendes székletem, csak ami szivárogni kezdett, ugyanis tegnap az alsóneműmön abból származó foltokat vettem észre.
Semmi egyészségügyi problémám nem volt soha, ételérzékenységem gyerekkoromban nem volt, de rég voltam vizsgálva. Tegnap elvesztettem a szüzességem.Tudom, buta kérdés, de ennek lehet köze ehhez? Semmi extra fájdalmam nem volt.
Utánaolvastam minimálisan, de az erősebb verziókat helyezték előtérbe, az aranyér betegségéről írtak, de nálam most jelentkezik ez először, soha sem volt túl kemény vagy túl puha a székletem. Egészségesen étkezem, sportolni most kezdtem el újra, volt egy éves kihagyásom műtét miatt.
16 éves vagyok.
Mik a tapasztalataitok, tanácsaitok? Mindent szívesen olvasok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!