Mit csináljak ha kezdem elveszteni az értelmét az életnek?
Figyelt kérdés
2 napot itthon vagyok, aztán bejárok megint 5 napot a suliba és újra kezdődik ez a végtelenségig... nincs kedvem semmihez itthon mert tudom hogy másnap megint kezdődik a suli. Help?2021. szept. 26. 11:27
1/14 anonim válasza:
Kezded elveszíteni az élet értelmét, csak azért mert suliba kell menni wtf?
Mi lesz veled ha dolgozni kell majd?
2/14 anonim válasza:
Én jelenleg munkanélküli vagyok, itthon fetrengek, piálok, sorozatokat nézek és azon kesergek, bár komolyan vettem volna a sulit és felvettek volna egyetemre...
3/14 A kérdező kommentje:
Kössz vedd még el a kedvem még jobban
Dolgozom jelenleg is napi 4 órát ugyan, de ez suli után rohadtul fárasztó tud lenni, és elviselni a suliban hogy ba sztatnak folyamatosan a tanárok, az osztálytársak, szerinted ez élet?
2021. szept. 26. 11:38
4/14 anonim válasza:
🤦♂️ Uhh lesznek még gondjaid az életbe, ha már ezek az alap dolgok ennyire kikészitenek..
5/14 A kérdező kommentje:
Ja, mert így felnőni nagyon jó dolog, szerinted alap dolog az hogy megaláznak az iskolában? Hogy FIZIKAILAG és LELKILEG is bántalmaznak?
2021. szept. 26. 12:14
6/14 anonim válasza:
Most jön az a rész hogy kicsit színezed még.. Infantilizmusra vall, de ebbe nincs semmi hisz gyerek vagy.
->Amugy meg ha ennyire *ar a helyzet miért vagy még mindig ott..? ( :
7/14 A kérdező kommentje:
kérsz képet a sebeimről? a lila foltjaimról? vagy mi? te egy gonosz ember vagy, remélem átéled azt amit én. Ment a report
2021. szept. 26. 12:20
8/14 anonim válasza:
Akkor még 1x. ->Amugy meg ha ennyire *ar a helyzet miért vagy még mindig ott..? ( :
9/14 A kérdező kommentje:
mert hova menjek???
2021. szept. 26. 12:27
10/14 anonim válasza:
Istenem.. Mondjuk egy másik iskolába?/osztályba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!