Elveszteném a szüzességemet, de nincs kivel. Mit csináljak? 15/L
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 16:37
2/21 dr végh béla jános válasza:
Hirdesd magad egy trolloktól, perverzektől és perverz trolloktól hemzsegő oldalon. Várjunk csak...
3/21 anonim válasza:
Én is így vagyok vele rákló,addmeg a számod kicsi van cukorkám is...
89 Férfi állat;)
4/21 vikotrot válasza:
Hát magamat nem javasolnám.Még a csajomnak is nagy amikor már felizgattam...
5/21 anonim válasza:
viccet félre téve! Amúgy FAKE VAGY!
6/21 anonim válasza:
Menj el este diszkóóózni és menj ki az első drogos állattal a bokorba. A hatás garantált. Minden r ibanc erre esküszik. Ilyen gondolkodással te is az leszel.
9/21 anonim válasza:
Tuti Fake.Ha nem írj privit megbeszélhetjük.
10/21 anonim válasza:
15 évesen miért kell kétségbeesni, hogy szűz vagy? És előbb egy normális kapcsolatot kéne kialakítani, aztán kell lefeküdni valakivel. Legalábbis az én időmben így volt...
És a sok "barom", már bocsi...de minek írtok ilyet egy 15 éves kis csajnak? Okééé, már a kérdés se normális...de inkább le kéne beszélni a 15 éveseket az ilyen marhaságokról. L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!