Van-e képgyűjteményetek, milyen képekből áll?
Elsősorban internetről szoktak tetszetős képeket elmenteni, ami felhasználható háttérképként, vagy facebook-on, de természetesen saját fotók is képezhetik a gyűjtemény egy részét.
Ti milyen okból, milyen céllal mentitek el a képeket a gyűjteménybe?
A laptopon gyűjtitek, vagy esetleg online, mint pl pinterest, vagy google drive?
Szoktátok-e a gyűjteményt kategorizálni különálló mappákba témák szerint, vagy más módon kereshetővé tenni, ha mondjuk hirtelen szükség van egy bizonyos képre, aminek a nevére nyilván nem emlékezhet az ember?
legegyszerűbb megfelelő kulcsszavakat a fájlnévben megadni és az OS keresője pikk-pakk megtalálja.
Macen nagyon kényelmes és gyors az OS szintű fájl keresés és képnézegetés is. ha nem tízezrével dolgozol képekkel, akkor felesleges bármi más program.
Windowst régóta nem használok, ott nem tudom, mi a helyzet ezzel, de úgy tudom, ott is van már hasonló kereső és talán képnézegető is.
sokan a Google Fotókat és Apple Fotókat is használják, de nekem ezek valahogy nem jönnek be.
NeoFinder (Mac) es AbeMeda (Win) pedig tök jó katalógus kezelő programok, amikkel akár offline hordozókon tárolt dolgok közt is gyorsan lehet keresni.
16ezer+ kép (és videó) van a telómon :D
Nyaralás, kedvenc bandám legtöbb képét lementem, hobbimról rengeteg kép (ezt lehetne talán tényleg képgyűjteménynek hívni), állataim, meg random dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!