Ha kövérként zárkózott vagyok, akkor ezen önmagában nem segítene a fogyás?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 15:46
1/4 anonim válasza:
De valószínűleg segítene, mert nagyobb lenne az önbizalmad és másképp fordulnál az emberekhez, számukra vonzóbb kisugárzással rendelkeznél.
2/4 anonim válasza:
Valamit segíthet, de nem biztos. Ha fogysz az eleve nagyobb önbizalmat fog adni főleg ha sokan megdicsérnek mennyit változtál meg milyen jól nézel ki és emiatt nyilván jobban is fogsz tudni öltözködni ami szintén jót tehet az önbizalmadnak és jobban kifogsz merni menni emberek közé amivel már könnyebben kifogsz mozdulni a jövőben is. Persze ha más is van a háttérben mondjuk rossz a beszédkészséged vagy alapból nem érzed jól magad emberek közt akkor valóban kevés ehhez a fogyás, de kezdésnek mindenképp jó irány, a többi meg apránként is mehet hogy kezdésnek kisebb társaságokat keresd és ha ott már úgy érzed hogy eltudod engedni magad akkor lehet fokozatosan előre haladni.
3/4 anonim válasza:
Nekem segített. Teljesen megnyíltam, mikor végre jól éreztem magam a bőrömben. Az emberek hajlamosak tolni a nagy fogadd el magad dumát, de az igazság az, hogy ha csak egy dolog van rajtad, ami megkeseríti az életed, akkor amint felszámolod azt az egy dolgot (akár edzéssel, akár műtéttel), minden bajod megoldódik a külsőddel kapcsolatban. Tévhit, hogy az ember ha elkezd magán megváltoztatni valamit, sosem fog tudni kiszállni belőle és ugyanolyannak látja magát és egyre többet akar. Nagyon kevés embernél fordul ez elő.
4/4 anonim válasza:
dehogy nem, edzel fogyozol lefogysz és jó lesz minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!