Mi okozza azt, hogy annak ellenére, hogy a mondanóm megválaszolja a vitatott téma kérdését, mégis ignorálják?
Ez alapvetően azért van mert alacsonyan helyezkedek el a társaság rangsorában?
Pl egy családi szituációban
Egy egyszerű témánát vitatták 1-2 percig, majd én mire reagáltam úgy ami megválaszolja a témát
De ennek ellenére tovább beszélgetnek és ignorálják azt amit mondok, vagy tényleg nagyon sokszor el kell mondanom, hogy figyelembe vegyék azt amit mondok
Szüleim voltak a jelen szituáció szereplői, meg pár rokon, tehát nem teljesen egyazon hullámhosszon vagyunk, de egy baráti társaságban is túl sokszor tapasztaltam ilyet, hogy figyelmen kívül hagyjam
28f
ez ismerős. Még az is gyakori hogy "én zárom a témát", tehát az én mondandóm után pár másodperc csend, mindenki nézi a cipőjét, majd valaki másról kezd beszélni.
(a legjobb, hogy aztán csodálkoznak, hogy csendes vagyok:D)
Menjenek a krvanyjukba.
4es
Hülyén jönne le, ha magamra vonnám a figyelmet, úgy tűnne, mintha feltűnési viszketegségem lenne, mivel a témáról átterelődne a szó rám, ami csak fokozná a furcsaságot
nem érdekel az, hogy magamra vonjam a figyelmet inkább mélységében akarok rájönni, hogy ez valami olyasmitől van ami hiányosság bennem és ez miatt nem jut el az üzenet amin dolgoznom kell, vagy egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon és minél több időt töltök el velük annál frusztráltabb leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!