Miért utálják ennyien zsigerből a kövér nőket?
Sok kérdést írtam már ki velük kapcsolatban,mert kedvelem őket.
A válaszokban állandóan disznónak,bálnának,zsírtömegnek stb. nevezik őket,mintha nem is emberek volnának.Honnan ez a gyűlölet?
20-as válaszoló vagyok :) Előre is bocsánat a kérdezőtől, mert ez picit offtopic lesz, csak mindenképpen szeretném megköszönni a bíztató válaszokat még így látatlanba is, most nagyon felvidultam tőlük, nekem még soha nem mondtak ilyeneket❤️ Ugyan én még elég messze állok attól, hogy olyan magabiztos legyek mint a hölgy a 28-as válaszoló által hivatkozott cikkben (és ezt a magabiztosságot nem is feltétlenül csak a szexualitásra értem), de amúgy rajta vagyok az ügyön, még hogyha ez az eddigi válaszaimból nem is annyira jött le. Ettől függetlenül az egészségem miatt mindenképpen egy kisebb testsúlyt kell megcéloznom, mert nem vicceltem azzal, amikor azt írtam, hogy ezzel jelentősen rontok az életminőségemen. Egy hete sikerült 110 kg alá mennem, ami szintén ad egy kis önbizalmat (tudom, ez méginkább nem ide tartozik, csak gondoltam “dicsekszem” vele egy kicsit😅), mivel már megütöttem az extrém szintet is.
Viszont 21-es válaszoló: ha szeretnél, nyugodtan írj nekem üzenetet, mert nagyon rossz érzés volt olvasni, hogy ennyire utálod magadat. Persze nem kötelező, de ha esetleg szükséged van rá, én szívesen meghallgatlak❤️
Mégegyszer bocsánat, nagyon eltértem a tárgytól, csak mindenképpen le akartam írni, hogy mennyit jelentenek nekem az ilyen válaszok.
Nekem nem tetszik, számomra nem vonzó a testalkatuk, ugyanígy a kövér férfiaké sem (biszex nő vagyok), de én nem bántom őket, nem szólogatok be nekik, ha esznek, nem teszek célozgatásokat, hogy fogyniuk kéne, még közvetve is igyekszem kerülni (testképzavarom van és próbálok csak nálam vékonyabb emberek előtt olyat mondani, hogy "nagy a hasam" "ducinak tűnök", mert emlékszem, mikor tényleg túlsúlyos voltam, mennyire rosszul érintett, mikor egy normál alkatú lány csinálta ezt). Mindenkinek keresem a jó külső és belső tulajdonságait, pl egyetemen is van egy nő, 100+ kg, magasabb nálam fél fejjel, de nagyon nőiesen öltözik, ízlésesen, a haja irigylésreméltó és nagyon jól sminkel, kívülről magabiztosnak látszik. Ugyanígy karizmatikus, mosolygós kövér srácokat is láttam már.
S bár esélyük nálam rohadt kevés kapcsolatra, szexre is, de, mint ember, barát, haver, esetleg rokon, ismerős, becsülöm őket ugyanúgy, mint a többi, számomra vonzóbb embert. Ha utálok egy kövér embert vagy dühösen rosszat mondok rá, az nem azért történik, mert az illető kövér, hanem, mert nem kompatibilis a személyiségünk és ez alaktól független, ha az illető 40-70-120 kg lenne, ugyanúgy nem kedvelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!