Miért utálják ennyien zsigerből a kövér nőket?
Figyelt kérdés
Sok kérdést írtam már ki velük kapcsolatban,mert kedvelem őket.
A válaszokban állandóan disznónak,bálnának,zsírtömegnek stb. nevezik őket,mintha nem is emberek volnának.Honnan ez a gyűlölet?
2021. szept. 18. 21:23
1/32 anonim válasza:
a gyakorikérdések nem tükrözi az ország véleményét, főleg hogy ilyen sok troll jár ide meg 80% alja nép, mit vársz :D
2/32 anonim válasza:
Mert nem fér bele az aktuális szépségideálba ezért elutasítóak.
3/32 anonim válasza:
Az emberek mindent bántannak ami eltér az átlagtól. Gondold végig. Aki vékony, aki kövér, akinek nincs gyereke, akinek sok gyereke van, aki meleg, ami használ drogokat, aki nem iszik stb stb.
Kell ahhoz egy értettség, hogy valaki ne akarja támadni ami nem olyan, mint ő.
4/32 anonim válasza:
Ne aggódj, ugyanezt mondják a kövér férfiakra is.
5/32 anonim válasza:
"eltér az átlagtól" Hát pl társkeresőn szinte csak kövér nők vannak átlagban ami meg engem zavar :D
6/32 anonim válasza:
Férfiakra is mondják.
Ne kérdezd miért, nem vagyok pszichológus.
8/32 anonim válasza:
A nők is úgy beszélnek rólunk mint egy tárgyról.
Amúgy édesanyám kövér, mégsem szeretek nála jobban senkit.
Ne járj fel ide, mert nagyon sok a rossz indulatú ember, engem is bántott meg sok dolog amit itt olvastam.
9/32 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy névtelenül itt élik ki magukat sokan. Csak sajnálom a kövér nőket,tudom soknak fáj,hogy így beszélnek róluk.
2021. szept. 18. 21:53
10/32 anonim válasza:
Azért mert kövérek, undorítóak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!