Csak én tapasztalom úgy, hogy az emberek ma már elfogadják az LMBTQ embereket, kövéreket stb.. de az alacsony férfiakat lenézik, megvetik?
Akkor mivel magyarázod azt, hogy az LMBTQ-t pártoló emberek mégis body shamingelik az alacsony embereket?
Miben más a kettő? Az alacsony emberek alázása miért van rendben? Nem szabad b*zinak hívni valakit, de a törpe az rendben van?
Van itt egy kakukktojás. Az ember nem tehet a magasságáról, vagy a szexuális beállítottságáról. Ellenben az ellen tehet, hogy ne legyen kövér.
Amúgy Orbánt azért törpézik, mert utálják, nem pedig fordítva. De egyébként kövér is. Jobban kövér, mint amennyire alacsony.
Akkora hasa van, mint egy hordó. Éppen ezért dagadtnak is becézik, vagy épp Döbröginek, nem csak törpének.
Kérdező,hátrányban vagyunk,ez tény.És ráadásul egyetlen alacsony ember sem tehet az alacsonyságáról,viszont változtatni sem tud rajta,míg mondjuk a kövérségen lehet.Engem is bántottak már miatta,de ezzel valamilyen formában minden alacsony szembesül élete folyamán.Ez a nagy büdös helyzet,frusztráló,és nehéz elfogadni,de fölösleges cukrozni a valóságot.
Lenézni nem mindenki fog,a normálisabb emberek nem.
Ez van.
168/f
Magasakat is bantjak, ha vergodsz rajta, nem lesz jobb
180 centis nő
Pedig láttam már olyat, hogy 180 cm magas nő felvette a magassarkút, hogy még magasabb legyen.
Velem a gimis szalagavatón sem táncolt egy lány sem
Férjem 170, sokat beszél, kozösségi ember. Nem érdekli kit zavar higy alacsony. Ha kisebbségi komplexusai lennének az engem is visszatartott volna mert engem nem vonzanak a túl szerény férfiak. Így hogy őt nem érdekli engem sem izgat.
Persze még kell hogy jegyezzem hogy alacsonyabb vagyok nála. Azt megértem hogy egy nőt zavar ha a férfi alacsonyabb nála, én sem randiztam volna alacsonyabb férfival. De nagyon sok szép csinos alacsonyabb lány van aki 150 cm pl.
Általában az emberek nem tökéletesek, mindenkin van valami. Rajtam is amit tudom hogy a hátam mögött megszóltak. Nem esett jól de tudtam hogy nem tudok ellene tenni. Sorolom: van exem akiről utólag tudtam meg hogy zavarta a kis mellem. Nem is tudom miért járt velem. Vannak emberek akiket nagyon zavart hogy csendes voltam. Ez ellen se tudtam mit tenni, ilyen volt a természetem, nem szerettem a bájcsevejt soha. Van barátnőm akinek nagyobb az orra, őt azért szokták megszolni a háta mögött. Sorolhatnám...
A kérdés az higy te el tudod-e fogadni magad ha el tudod akkor nem fognak érdekelni a rosszindulatú beszólások. És mindennek semmi köze a kérdésben emlegetett LMBTQ-hoz
Kérdezhetek valamit?
Miért evvel definiálod magad?
Definiáld magad a két szép szemeddel vagy a kigyúrt karoddal vagy avval amit adni tudsz. Tudod akkor leszel boldog ember ,ha beleszarsz az efféle dolgokba. Mindenkinek van fénye és árnyéka te melyikkel akarsz azonosulni?
Az a baj, hogy nem én definiálom így magam, hanem mások.
Pl, a kigyúrt kar.. Hiába járok edzeni, soha nem fognak rám egy erős férfiként tekinteni, mert mindig csak egy törpe leszek a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!