Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én tapasztalom úgy, hogy...

Csak én tapasztalom úgy, hogy az emberek ma már elfogadják az LMBTQ embereket, kövéreket stb.. de az alacsony férfiakat lenézik, megvetik?

Figyelt kérdés

Ez a mém is jól bemutatja

[link]

2021. szept. 18. 17:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Sehol nem láttam őket alázni, csak tele vannak komplexussal és mindent magukra vesznek meg beképzelnek egy csomó dolgot...
2021. szept. 18. 18:49
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel csak itt találkoztam azzal, hogy állítólag "alázzák" és utálják az alacsony srácokat. A valóságban nem ezt tapasztalom.
2021. szept. 18. 18:56
 13/31 anonim ***** válasza:

Mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van,senki sem hibátlan!

Sajnos a többség nem így gondolkozik ami nagyon szomorú.

2021. szept. 18. 19:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Engem pl egy csomószor hívtak már törpének
2021. szept. 18. 19:27
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
A kövért meg biztos dagadtozták már párszor, az lmbt tagokat meg pláne b*uzizzák orrba szájba, tehát az alacsonyak semmivel nincsenek nagyobb utálatnak kitéve. Az elfogadás meg nem a vonzalmon alapszik ezt már leírták előttem.
2021. szept. 18. 20:00
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem higy mindenki elfogadná őket. És azért ne várjuk már el hogy mostantól azért mert létezik ezaz LMBTQ azért mostantól megszűnik minden előítélet és beszólogatás.

Sőt nekem úgy tűnik hogy aki annyira hangoztatja hogy ő mennyire elfogadó a melegekkel és ne bántsuk már a kövér embereket ő ugyanúgy elítélnek más csoportokat csak azt történetesen nem reklámozzák. Nincs olyan ember aki mindenkit kedvel. Senki se szent, nem kell úgy tenni mintha a világ egy nagy szivárvány lenne ami alatt boldogan fogunk élni mostantól, ez nem fog megvalósulni.

Csak azt akartam mondani kérdező hogy sajnos mindig lesznek ilyen emberek akkor is ha nem akarjuk, vannak még mindig olyanosk is hidd el akik a kövéreknek szólnak be, és mindig is lesznek. Csak mert a tv-ben az elfogadásrol papol mindenki attól még az emberek legalább fele nem lesz az.

2021. szept. 18. 20:07
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban azt mondtam valakire aki pici volt hogy kis görcs azóta bánom egyszerűen hidd el nem érsz kevesebbet azért mert x centiméter vagy
2021. szept. 18. 21:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Már megint egy "kegyetlenül diszkriminálnak, mert nem szop le minden nő akire szemet vetek" kérdés... F.sza.
2021. szept. 18. 22:04
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem a csajozás miatt. De a szociális élet is nehezebb így.

Ott van pl a tornasor a suliban. Az is tök megalázó, hogy mindenki elött kinyilvánítják, hogy én vagyok a legkisebb.

Meg sosem fognak rám férfiként tekinteni.

Vagy még egy példa, Orbán Viktort is folyton törpézik, sokan csak csuti törpének hívják. Pedig Orbán nem is "olyan" alacsony, 174 cm. Na most ha egy 174cm magas ember törpe, akkor én mit mondjak 165 centivel?

Érdekes az is, hogy a liberálisok elítélik a body shaminget, de az mégis rendben van, hogy Karácsony Gergely szóvá teszi, hogy Orbán alacsonyabb nála..

Nem vagyok fideszes, de ebből is nagyon látszik, hogy az alacsony emberek alázását nem ítélik el.

Az LMBTQ meg a BLM mellé lassan már kéne egy alacsony embereket védő csoport is.

2021. szept. 19. 01:31
 20/31 anonim ***** válasza:
Alacsony embereket védő csoport... Hidd el, kérdező, nem a magasságod miatt vannak problémáid.
2021. szept. 19. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!