Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekkora lottónyereménynél...

Mekkora lottónyereménynél érdemes azt mondani hogy többet nem dolgozok,csak életem végéig felélem az egészet?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 08:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt, nekem kellene egy tökéletes lakás és kb havi 500 K és akkor nyugodt lennék

Szóval összesen kb 6-8 lakást kellene venni és akkor a passzív jövedelem dolgozik magától stabilan.

Tehát olyan 200-300 millió körül.

De én egyébként nem bírnám ki, hogy ne dolgozzak, mert szeretem a szakmám, szóval 2 lakással, amiből az egyiket kiadom, már jól állnék.

2021. szept. 18. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
Én vennék néhány lakást Budapesten, kiadnám, és utána már csak félállásban dolgoznék, vagy számlaképesen tanítanék valahol. (tanár vagyok). Ha olyan nagy a nyeremény, akkor visszamennék egyetemre és végig tanulnám ami érdekel, tét nélkül. Amúgy szeretek tanítani, de a mai oktatási rendszer kieszi a lelkemet, inkább magánba csinálnám vagy nem is tudom.
2021. szept. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!