Egy bolti eladó hogy viselgethet így?
Nem olvastam el, de bármit is írtál azért viselkedhet így, mert báki lehet eladó és nem fizetik meg jól.
Nem állnak sorba a munkáért jobbnál jobb jelöltek.
22. Nem kell váltani ha nem tetszik a munka. Sokan nem szeretik a munkájukat. Egyszerűen csak nem egy másik emberen kell kitolteni a mérgüket. Ennyi. Én is ebben dolgozom. És ettől még nem találok mentséget egy ilyen viselkedése. Jelenetet rendezni az ultragáz.
Ez nem állami intézmény ahova muszály vagy bemenni. Ide nem kötelező. Ezért lesz jogos az ha kirugják az olyan embert, mivel rosszat tesz az üzletnek. Rohadtul nem az a lényeg hogy szegény eladó fáradt. Gondolkozz a főnök fejével. Gyakorlatilag pénzt veszít ha ilyen embert alkalmaz. És megértem. Ha az én üzletem lenne és megtudnám higy így viselkedett akkor repülne. Es ismetelném, higy én is ilyen helyen dolgozok.
Na te vagy a szolgáltatók, emberekkel dolgozók rémálma. Azt gondolod, hogy azért mert te megveszed az ásványvized, csokid, felvágottad, zsemléd, tejed és ott hagysz sz*ros 1500 forintot, akkor vörös szőnyegen hajbókoljon neked mindenki, aki ott dolgozik. Hozzátenném, hogy ha a 30 ezer forintos nagybevásárlásod intézed, a helyzet akkor sem különb. Kifordul a gyomrom az ilyentől. Ismerem a magadfajtát, van az az altípus, akinek az 1500 is egy vagyon és azt hiszi, hogy meghatódok, a másik altípus összesíti a dolgok és mondja, hogy havi szinten 30, éves szinten 400 ezer forintot itthagy és most nyaljam ki a valagát. Hát a nagy ló.... Ez nem lelkisegély szolgálat egyrészt, másrészt te nem szívességből "adsz nekik pénzt", ez nem valami adomány vagy tudom is én micsoda. A termékeket megkapod cserébe. Ha te nem veszed meg, akkor az a kutyát nem érdekli, majd megveszi más, akinek nem az a prioritás, hogy az eladónak milyen napja van. Ha neked megéri mondjuk messzebbre elmenni emiatt, az csakis saját magaddal való kitolás.
Velem is voltak már bunkók, de én magasról letojom, ők is emberek, fizetek a kasszánál, aztán megyek tovább a dolgomra. Ha jól akarom magam érezni, akkor nem a boltba megyek, hanem van egészen sokféle egyéb más lehetőség, ami jó érzést tud bennem kelteni. Speciel egy bolt pont nem ilyen.
Nem ezt írtam.
Nem hiszem azt hogy mindenkineknhajbókolnia kell. Nem írtam ilyet. Azt írtam hogy cserébe ne rajtam töltse ki a mergét ha rossz napja van. Nem kell mosolyognia se, csak ne legyen bunó.
27. Te az az eladó lehet mint az a nő akihez azért nem járok mert állandóan pofákat vág. Bemegyek, köszönök, ő ha köszön is akkor azt úgy teszi hogy látszik rajta higy azt gondolja "bmeg már megint egy ember". Ezután úgy szolgál ki hogy látszik rajta higy nagyon nem szívesen teszi.
Övé az üzlet. Kisbolt úgyhogy drágább mint a Coop szóval így higy nem járok oda kb 60 ezertől esik el évente. És ez csak én vagyok. Ha más is megteszi akkor többet veszít. Nem kellene mást tennie csak nem úgy kezelni mint aki szivességet tesz hogy nála vásárolok. Ha nem vágna pofákat és annyit mondaná hogy "köszönöm" akkor még midig oda járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!