Egy bolti eladó hogy viselgethet így?
Mint vásárló, nem érdekel az eladó-droidnak sem a hangulathullámzásai, sem a dühkitörései.
Ha idegbeteg, akkor kezeltesse magát.
Nem tudta kezelni azt a helyzetet ami miatt ideges lett.
Bennem is fel megy a pumpa néha de ezt nem szabad kivetíteni a vásárlóra. Mély levegő és kész. Hiszen a vásárló nem azért megy oda higy ezt nézze hanem azért mert vásárolni akar. Ha ők nem lennének nem lenne bolt sem. Úgyhogy az eladónak e szerint kell viselkednie, akkor is udvariasak lennie ha rossz kedve van, mégha nem is mosolyog. Úgyhogy előadóként mondom hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan.
15. Látom nem érted. Ha a főnök meglátja higy így viselkedsz azonnal ki leszel rúgva és jogosan. Azért jogosan mert elüldöui a vásárlókat. Ilyen helyen nem szívesen vásárol az ember.
Hiszen nem a következő vásárlón kell kitölteni a mérgünket ha mergesek vagyunk, azon aki ott akarja hagyni a pénzét az üzletben, nyugodtan vásárolva nem az eladó csapkodását akarja hallgatni.
Persze nem kötelező ott vásárolni, én a vásárló helyében simán átmentem volna egy másik boltba. Ha nem akarják a pénzemet akkor nem hagyom ott.
Látszik hogy fogalmad sincs ezekről a dolgokról. Én ebben dolgozok.
a 14-es tényleg jó választ írt.
igazából azt látom, hogy ma már szinte csak olyanok dolgoznak boltokban, aki nem beszélnek nyelvet, és úgy en bloc semmilyen piacképes tudásuk sincs, de gyárba mégse akar menni.
szinte már csak Aldiba járok, és nem csak az árak és minőség miatt. A kisebb boltokban szinte csak mogorva idősebb proli nők dolgoznak, akik a világfájdalmukat a vásárlókon vezetik le. Az nem kifogás, h rossz napja van, néha nekem is, mégse kezdek flegmázni az ügyfelekkel (mérnöki terület).
19: brühühü.
Tudod, a bolti dolgozó esetleg tanulhatott volna, hogy ne kelljen pénztárosként dühöngenie.
Ez is olyan tipikusan magyar dolog, h bemegyek egy boltba, és az eladó megsértődik, mert megint ki kell vkit ki kell szolgálni. A sok birka meg védi is, mert szegénykének rossz napja van.
Mondjuk az látszik a válaszokból, h nem sok fogalmatok a versenyszféráról. Na ott próbálnátok meg flegmázni vkivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!