Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért "büszkék" az emberek a...

Miért "büszkék" az emberek a szociális fóbiájukra vagy az embergyűlöletükre, miért tartják a világ legtermészetesebb dolgának ahelyett, hogy kezeltetnék maguk?

Figyelt kérdés

Csak szerintem nincs rendben, hogy erről úgy beszélnek egyesek, mintha egy személyiségvonás lenne, amit el kell fogadni? Mintha csak arról lenne szó, hogy alacsony vagy magas vagy vagy épp extrovertált vagy introvertált? Miért kell ennyire igénytelennek lenni szellemileg?

Több videót is láttam, amiben emberek azon szórakoznak, hogy nem mernek kajáért lemenni a boltba, ezért inkább éheznek.

Pl ez: [link]

Miért? Divat lett mentális betegnek lenni vagy mi?

2021. szept. 15. 15:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9

Ó, értem, vitassuk, hogy voltak problémáim csak azért, mert én tettem magamért annyit, hogy kimásztam belőle, nem pedig jellemvonásnak meg poénnak tituláltam a mentális betegségem. :D

Tudod, ezt bóknak veszem. Onnan tudom, hogy meggyógyultam, hogy mások ki sem nézik belőlem a betegséget.

Szóval köszi

2021. szept. 16. 03:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a kommentjeid alapján nem úgy tűnik, mintha tényleg kigyógyultál volna a mentális problémákból. Mentálisan egészséges emberekre nem jellemző olyan szintű frusztráltság, ami benned van.
2021. szept. 16. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12, pont az jutott eszembe hogy a kérdező az a típus aki más szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem...

Eleve egy kiegyensúlyozott ember nem foglalkozik mással, nincs rá semmi motivációja vagy oka hogy másokra köpködjön bármi miatt is.

2021. szept. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!