Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar emberek miért mindig...

A magyar emberek miért mindig olyan utálatosak egymással?

Figyelt kérdés
Ez most egy facebookos hír kommentszekcióját olvasva jutott eszembe, elcseréltek 2 babát, de már aznap visszakerültek az igazi szüleikhez. A kommentekben meg az összes anyuka fröcsög meg okoskodik, hogy bezzeg ők mindig felismerték volna a kétnapos csecsemőjüket. Kit érdekel, hogy ők mit tettek volna? Nem róluk szól a cikk. Miért nem lehet azt írni, hogy “megesik az ilyen, a lényeg, hogy visszakerültek a gyerekek a szüleikhez” vagy valami hasonlóan empatikus és pozitív dolgot? Ha jót nem tudnak írni, inkább maradjanak csendben :D Ezt már sok cikknél észrevettem, hogy a magyarok mindig okoskodnak, ők jobbak másoknál és mindent jobban tudnak, kárörvendenek. A német és osztrák cikkek alatt teljesen más a helyzet, sokkal megértőbb, kedvesebb kommentek születnek. Mi lehet annak az oka, hogy sok magyar ilyen gonosz? Miért alakulhatott ez így? Ti is ezt tapasztaljátok?

2021. szept. 13. 06:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Áhh, ezek szerint hétvégén a megbecsülés és összetartás miatt verték egymást az utcán... Most már mindent értek
2021. szept. 13. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

9-es jah a romák rendesen csapatostul lincselik meg egymást is akár a nagy összetartásban.

Az más kérdés hogy nem jelentik fel egymást, mondjuk ennek oka hogy mindenkinek van vaj a füle mögött.

2021. szept. 13. 13:46
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

A magyar emberek sem lennének egymással utálatosak kérdező, csak annyi a helyzet, hogy ahány ember, annyi különféle gondolkodás.

Ez csak az embertől függ, hogy ő hogy viszonyul másokhoz és a környezetében lévőkhöz

2021. szept. 13. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, hogy sok ember nem gondolja át először amit csinál, hanem előbb cselekszik, aztán utána később esik le neki, hogy hát ezt mégse így kellett volna, csak hát utólag könnyű okosnak lenni, amikor már elcseszted az adott dolgot.
2021. szept. 13. 14:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én külföldi cikkek alatt nem olvasok ilyen kommenteket, se angolul, se németül, illetve úgy mondanám, hogy sokkal kisebb arányban negatívak az emberek. Talán az oroszok még hasonlóan negatívak, sőt ők még rosszabbak a magyaroknál is :D Orosz hírek, videók kommentszekcióiból kiindulva.
2021. szept. 13. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
ez mentalitási probléma .ami kisebbrendűség problémábol fakad .a magyar ugy nö fel ugy éli az életet hogy kevesebbnek tartja magát más nemzeteknél mert ezt sulykolják belénk .rabszolga vagy és ennyit érdemelsz. csak ausztriába kimész meglátod segitökészek barátságosak kortol függetlenül .itt meg leülsz beszélgetni valakivel 1 orára és elkezd dominálni téged de ha egyszer elmondasz neki valami olyat ami nemugy van ahogy ö gondolja s alé is támasztod megsértödik és hülye vagy ö okosabb,
2021. szept. 14. 00:50
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
Én pont ezért deaktiváltam a FB profilomat. Akarva, akaratlanul is folyamatosan szembejött a rosszindulat, a fröcsögés, az okoskodás, a bunkózás. És elegem lett belőle. Azóta sokkal jobb a közérzetem :)
2021. szept. 14. 09:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
4-es, te is iskolapéldája vagy annak, amiről a kérdező írt.
2021. szept. 14. 10:28
 19/21 anonim ***** válasza:
68%

A 14-es válaszolót miért pontozták le ilyen sokan?

Talán kicsit nyersen fogalmazott? Mert nem írt hülyeséget a 14-es.

2021. szept. 14. 12:44
 20/21 anonim ***** válasza:
8%
Nem is az, hogy utálatosak egymással, hanem sokkal inkább irígyek egymásra az emberek, hogy nehogy a másiknak egy szállal is több jusson, mint neki.
2021. szept. 24. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!