Miért ilyenek az emberek egymással ?
A magyarnak magyar a farkasa.
Na meg az utóbbi évek politikai és közéleti állapota mély nyomot hagyott az emberekben.
Most már mindenki helyi Mészáros Lőrinc akar lenni, s minél gyorsabban meggazdagodni és eltaposni a másikat. Azt látják, hogy a politikusok ilyenek, szóval ők is így akarnak viselkedni.
Na meg a legtöbb embertől sosem állt messze a pletykázás, kibeszélés.
Pontozzatok le, nem érdekel!!
Ezért vagyok embergyűlölő. A romákat ki nem állhatom.
Tegnap olvastam egy csoportban, hogy 6-8 hetes kutyát dobalnak kaviccsal cigány gyerekek. Ép csontja nem maradt. Meg azt is, hogy egy Malit megkínoztak. Fölvâgták a hasát, tappancsai szénné égve, véres mindenhol. Megtalálták szerencsére a "gazdát".
Miért nem vezetnek már be egy állatvédő törvényt?? Az ilyet olyan szívesen fejbe lőném. Vagy megtenni vele ugyanazt amit a kutyájával tett.
És még sorolhatnám.
Nyugodtan pontozzatok le. De ez van. Ez az igazság!
Nem tudom a kettes miért volt lepontozva, állatkínzókat én is simán máglyára vetném, hagy égjen.
Sok embert az idegenek nem érdekelnek, nem hatja meg ha random emberek halnak meg.
Ez a nekem rossz neki is legyen, sok oka lehet. Igazságtalannak érzi, szerinte így-úgy de ja, a lényeg az lenne hogy ő maga magasabbra törjön.
EQ-t is hanyagolják, nincs vele foglalkozva, pedig kulcsfontosságú lenne.
"Az ilyet olyan szívesen fejbe lőném."
Megnézném én azt a fejbe lövést. Tudod, más ám a fotelből esküdözni, mint odaállni a pisztollyal és meghúzni a ravaszt. Elég nagyfokúú kegyetlenség szükséges hozzá, amekkora talán
Annak örülök, hogy itt a GYK.-n egyre több ember foglakozik ezzel a témával, tehát egy rossz, de érezhetően "elfogadott" dolgot feszegetünk.
Mi lenne a megoldás? Talán a másik nézetének az elfogadása, a konszenzus.
#5. Miért? Az talán nem nagyfokú kegyetlenség, hogy egy kutyát(többet is) halálra kínozni?
Csak visszakapná azt amit tett. Idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!