Vajon miért vált ennyire szokássá a hadarás?
Én is észrevettem, utálom is nagyon ezeket a műsorokat. Általában a kereskedelmi csatornáknál van ez a trend, mintha ettől menőbb lenne a műsor, vagy több poén beleférne. A múltkor éppen Ördög Nórát figyeltem meg, mennyire hadar. Mivel alig nézek ilyen műsorokat, eddig nem nagyon foglalkoztatott.
Szerintem úgy gondolnák, hogy a nézők, hallgatók is felpörögnek, ha ők mesterkélten pörgősre veszik. Engem inkább kiidegel, megnyugvás utána egy normál, lassabb ritmusú beszédet hallgatni.
És akkor még a beszédhibásakról nem szóltam......Egyre több műsorvezető raccsol, pösze, stb.
Ennél már csak a selypítés és a pöszeség a rosszabb.
Rengeteg ember, főleg nők, akik így beszélnek. Egy villamoson aki telefonál, a nagy része ilyen.
És mindent nem lehet a rossz műfogsorra fogni.Régen az iskolákban volt logopédiai szakember, akikekkel ezeket megoldották
Ma már ez sincs, sajno.s
A világ eseményei felpörgették az embereket, nem beszélve a kokkancsokról, a netről.
Siessünk, lemaradunk mindenről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!