Nők, ti mennyire vagytok szégyellősek?
Figyelt kérdés
kort is írjatok, légyszi!2021. szept. 12. 13:27
3/14 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy ha válaszolok erre a kérdésre, egyvől privátot kapok. Hagyjál már, szégyellős vagyok és kész.
4/14 anonim válasza:
Nem bírom, ha valaki kíváncsian turkál a magánéletemben, az ilyenek előtt bezárulok egészen.
5/14 anonim válasza:
Én speciel a privátokat olvasás nélkül törlöm, kéretlenül nem levelezünk.
6/14 anonim válasza:
Kamaszkoromban az voltam, de aztán a húszas éveim elején kezdtem feloldódni és manapság egyáltalán nem mondanám magamat szégyenlősnek. Ebben több dolog is segített. Persze, megvannak a határaim, mint mindenki másnak.
(Nem kérek privátot).
27
7/14 anonim válasza:
Nem mondanám magam szégyenlősnek, de magamutogatónak sem. Van egy egészséges, köztes határ a kettő között. 28N
8/14 anonim válasza:
Jaj, imádom, hogy azért is írnak nekem privátot, ahelyett, hogy tiszteletben tartanák más kérését. Hát nem édesmindegy kedves felhasználó, hogy milyen ruhában strandolok?
(#7)
27
9/14 anonim válasza:
Nem pironkodok semmin, nem takargatom magam az öltözőben, nem félek beszélni az érzéseimről, nincs bennen félsz ezzel kapcsolatban, de ha valaki kukkol vagy kutakodik utánam, azt kicsinálom, mert undorító szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!