Mit jelent, ha a jól sikerült táncos történeteimet a facen, megnézik, de ritkán lajkoljak, helyette parban elő ffi ismerősök privitban bókolnak?
A magam válasza, hogy nem tetszik, vagy nő a nőt irigyli, a ffi pedig gyáva egy lajkhoz. Vagy, amit én esztétikusnak, ötletesnek, ízlésesnek tartok. az épp az ellenkezóje?
Szeretek táncolni, ha olyan a kedvem, szeretem a jó zenét, szeretek szerkeszteni,kicsit feldob, talán hobbi is. Kicsit feldob a sajat szereplésem.
Itt mindenki fiatal en nem, keresek de csak gyáva pasik nyálaznak utanam.
Tanacs kéne.Face történetbe ami 15mp-es. Nem odavaló egy röpke táncos számomra felvállalhatóan esztétikus videó?
És hogy lehet megmutatni?
Ne érts felre nem vagyok
"" beteg"", de tenyleg nem ertek olyat amut lehet, hogy kellene..Mert mindennek üzenete van.
KÍnomban akar meg is mutatnam, mert ugysem ismerjúk a masikat. Tehat, elfogulatlan lenne a vélemeny.
Hat, nem tudom, mert nekem vannak ilyesmi ismeroseim, de amiket ok tanc neven mulvelnek, arra nincsenek szavak.
Kinos es rettenetesen gaz, ahogy razzak magukat szar zenere, kirakjak mindenuket a netre, de egyszeruen nem csinaljak jol, izlestelen.
Abból amit leírtál,arra tippelek,hogy inkább közönséges,de a férfiak egy részének bejön.
Akinek meg kapcsolata van nyilván nem fogja felvállalni,hogy ilyesmit likeolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!