Lábkép kérés táncostól?
Instagramon láttam egy képet ahol egy balett táncos spicc cipőben volt. Így csak a lába lett lefotózva.
Megnéztem a kommenteket, és volt egy csávó (talán 18 volt de nem 100%) aki több lánytól is szeretett volna ilyen képet. Egy 13 éves lány is volt ott.
Én is szívesen elnézegetem, mennyire hajlékonyak a balett táncosok, stb. Egy részem bánja hogy én sajnos nem de nem ez a téma. Főleg itt a gyakorin elég sok perverz lábfétises van, és megfordult a fejemben hogy lehet ezért kért tőlük képet. És mint írtam, volt ott 13 éves lány is.
Valahogy nem tudom kiverni a fejemből, mert nekem fura volt ez így. (külföldiek volt a srác is meg a fiatal lány is)
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen szándékkal kérhette a képeket?
Közben megtaláltam újra a képet, de azóta már törölték srác kommenteit. (Egyet kivéve amit egy másik lánynak írt) Volt, aki írt a lánynak a hozzászólásoknál, hogy ne beszélgessen vele meg ha olyat ír szóljon a szüleinek.
Akkor valószínűleg jogos gondolat volt, hogy itt valami nem stimmel
Lábfétises. Amúgy nekik jó dolguk van mert akármelyik insta oldalt bekövetik ami balettel foglalkozik és lőn egy csomó spicc cipős kép :D
Nekem amúgy fészen írt egy random fickó hogy nem-e küldenék neki ilyen képeket, meg a pucér lábamról miután levettem a spicc cipőt meg ilyenek :D akkor balettos profilképem volt kint, na azt se gondoltam volna hogy valaki ráizgul és pont a cipőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!