Mennyit keres havonta egy fertő-mázoló?
Vállalkozóként szerintem jónéhány év kemény munka után lehet megsaccolni, hogy havonta mennyi. Mert lehet, hogy a nyári három hónapban dől a lé - aztán meg semmi...
Teljesen ki vagy szolgáltatva az ügyfeleknek, ha a privát szektorban tevékenykedsz. Ha meg ipari melót is meg akarsz csípni, ahhoz jól be kell ágyazódni a szakmába, alvállalkozóként becsatlakozni nagyobb építőipari cégekhez (akik pl. közbeszerzéses nagymelókat csinálnak)...
Alkalmazottként meg függ a mestered ügyességétől. Hogy ő mennyi melót tud szerezni, és egyáltalán felvesz-e állandóra.
Nagyon nagy a szoras.
Jelenleg ugy tudom 1300-1500 korul vannak az oraberek videken, Budapesten ennel tobb. De lehet van olyan kis falu ahol 1000 forintot sem fizetnek orankent.
En 800-at kaptam nehany evvel ez elott. Aztan elkoltoztem kulfoldre es azota en is csak internetrol tajekozodok.
Attol is fugg hogy kezdo vagy e vagy tapasztalt szakember.
Vallalkozonal a hatar a csillagos eg. Attol fugg mennyi munkad van, mennyi alkalmazottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!