Ha valaki bámul én észreveszem és ő azonnal elkapja a tekintetét akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Majd miután elkapta a tekintetét egyszer csak azt veszem észre újra bámul. és újra elkapja majd elkezdi a plafont bámulni mintha az hű de érdekes lenne.2021. szept. 12. 09:10
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, de azért csak erre ne alapozz!
2/7 A kérdező kommentje:
akkor mire alapozzak? néma gyereknek anyja se érti a szavát.
2021. szept. 12. 09:15
3/7 anonim válasza:
Lehet nem is téged bámult csak bambult ki a fejéből céltalanul. Aztán azért kapta el a tekintetét mert rájött hogy azt hiszed téged néz.
Ez sokkal valószínűbb mint az hogy halálosan beléd van esve.
5/7 anonim válasza:
lehetséges, de nem feltétlen én sokszor ronda vagy érdekes kinézetű embereket is bámulok sőt sokszor volt az h régen suliban direkt bámultan zavaróan felelő embereket h beparázzanak és zavarba jöjjenek
szoval igazábol bármi is lehet mögötte, ezt csak ő tudhatja
6/7 anonim válasza:
5-ös
Te aztán ritka nagy szemét vagy
7/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá, nincs abból semmi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!