Milyen egy igazi stréber?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ilyen emberekről?2021. szept. 7. 18:12
1/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen, de szeretnék olyan jegyeket mint ő xD
2/11 anonim válasza:
Olyan aki másokra káros hatással van
3/11 A kérdező kommentje:
2es
Miért van rossz hatással?
2021. szept. 7. 18:21
4/11 anonim válasza:
Természetesen nem mindenki ilyen, viszont én azt tapasztaltam eddig, hogy a stréberek minden kérdésre rögtön válaszolnak, esélyt sem adva másoknak. És ha a tanár szól nekik, akkor még nekik áll feljebb, hogy "dE hÁt Én tUdOm".
5/11 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor én nem vagyok stréber. 😀 ezek szerint.
Aki csöndes, komoly, de okos, az nem stréber, ugye?
2021. szept. 7. 18:33
6/11 anonim válasza:
Az aki mindig eszébe juttatja a tanárnak, hogy doga volt beígérve. Illetve az aki mindig a
kicsengetés után kérdez valami olyat ami miatt mindenkinek kötelezően túlóráznia kell.
7/11 anonim válasza:
#5 Nem, én is okosnak tartom magam de ugyanúgy csendes vagyok. Ha azokat nem csinálod amit fentebb írtam akkor az csak természetes intelligencia amivel rendelkezel.
Ha viszont csinálod akkor engem őrületbe kergetnél hamar.
8/11 anonim válasza:
5. Nem vagy az. Én is kb ilyen vagyok és messze nem vagyok stréber. Ha zavar, hogy a "menők" zaklatnak ezzel, hogy stréber, vagy ilyenek, akkorra ne foglalkozz vele. Nagyon menő, ha valakit rendesen jelen van és okos. Amúgy is egy napja van tanítás de én már idegrohamot kapok a többiektől, mert hangosak, visszaszólnak a tanárnak és nem is túl okosak. Amúgy úgy van rossz hatással másra, ahogy pl a 4es is írta. Kitol másokkal, leszól másokat, ha esetleg kicsi lassabbak mint ő pl
9/11 anonim válasza:
Van az osztályban ilyen, utálom...
10/11 anonim válasza:
Egész nap tanul, amint hazaért a suliból kb este 9ig csak a könyveket olvasta, utána kockult éjfélig, 0 szociális élet, se az osztályban, neten, soha senkivel se beszélt, sehova nem járt el soha, 1 barátja nincs azóta se. Mindenből ötös volt, egyetemet is lassan elvégzi sztem. De azóta szűz, itt van 23 azt sose volt egy jó beszélgetése, egy jó kapcsolata, soha semmilye, csak a könyv. Megéri tanulni, de van egy határ. Mondjuk akiről szó volt azért ilyen mert pancsernak született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!