Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekkora az az eggyüt töltött...

Mekkora az az eggyüt töltött idő, ami után engednék a partnerednek, hogy használja a kártyádat?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól függ milyen okból adja oda az ember.

Olyan például volt már, hogy saját öcsémnek (felnőttek vagyunk) odaadtam, hogy menjen be és fizessen vele a boltban. Nyilván tudtam, hogy nem az én kontómra fog hülyeséget venni.

Másik oldalról nézve a bankkártyám mindig nálam van a jogsi és személyi mellett így igazából elképzelni sem tudom, hogy kerülne át máshoz.

2021. szept. 5. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy ha a lakásomba beengedem, akkor a kártyámat is odaadhatom neki. Mivel alapvetően max 5000 forint van hozzáférhetően a bankszámlámon, nem igazán érdekel a kártyahasználat ténye, bár nagyobb kiadásokra inkább a közös számlanyitást preferálom (ahova mindketten adott összeget utalunk a saját számlánkról a közös élet reményében) vagy inkább azonnali átutalással elküldöm neki a pénzt. Azt viszont soha, senkinek nem engedném, hogy hozzáférjen pl a netbankomhoz és bármit mókolhasson a megtakarításaimmal és egyéb mellékszámláimmal. A bankkártya nem nagy cucc, az a szememben kb annyit ér, hogy ha el is hagynám, akkor is csak vállat vonnék, mert az igazi vagyonom (több millió) vagy lekötve pihen több évre vagy olyan virtuális zsebben lapul, amiről csak neten keresztül lehet a főszámlára utalni. A fizetésem is pl egyből egy ilyenbe rakom át, mikor utalás történik, onnan veszek ki a hónap folyamán.
2021. szept. 6. 02:30
 13/14 anonim ***** válasza:

50-60 év, de azért beállítanék egy 2000 forintos limitet.

:)))

2021. szept. 6. 04:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Soha, senkinek nem engedném meg hogy használja.
2021. szept. 6. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!