Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentél el először randizni? Hány éves volt a partnered?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 17:01
2/13 anonim válasza:
En 14 vagy 15 voltam
A parom 19
Azota is egyutt vagyunk❤️
3/13 anonim válasza:
Én sose voltam (úgy se hogy volt egy 2 éves kapcsolatom). Egyszer egy srác, akit régebb óta ismeretem elhívott, de nemet mondtam.
Egyébként sem igényelném az ilyen randikat, csak feszengenék (meg hát nem bírom a romantikát).
18/L
4/13 anonim válasza:
14 voltam,a srác 16. Egy randi volt,több nem. Megjegyzést tett a ruhámra.. ( se kihívó se ócska nem volt csak nem az ő stílusa..).
6/13 anonim válasza:
15 éves voltam, a fiú pedig 20.
9/13 anonim válasza:
Én 13, ő 14. 2 hónapos "kapcsolat" volt
10/13 anonim válasza:
En 19, srac 18. Az egesz alatt azon gondolkoztam, hogy mit keresek ott es hogy lepjek le… max haverok lettunk volna, de meg az sem. Mindig rolam akart hallani, de magarol nem akart beszelni, ha meg elkezdte, akkor le sem allt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!