Téged zavar,ha a beszélgető partnereden végig napszemüveg van és nem veszi le?
Sose lehet tudni, kinek milyen állapotban van a szeme/látása, nem csak azért visel valaki napszemüveget, hogy másokat idegesítsen vagy menőzzön.
Én áprilistól októberig ki se lépek a házból napszemüveg nélkül, mert nem bírja a szemem az erős fényt. Fáj tőle a fejem, hunyorgok, néha szédülök is, előfordult, hogy olyan rosszul lettem, hogy nekimentem valaminek, mert napszemüveg nélkül voltam és nem láttam magam elé se.
Ismerek olyat, aki még rosszabb helyzetben van, és bentre is viseli néha. Nem mindenkinek tökéletes a szeme.
Szóval engem abszolút nem zavar az ilyen.
Általában nem zavar; én sem mindig veszem le, ha pl. bringázás közben összefutok egy ismerősömmel, és váltunk néhány szót.
Legfeljebb nem értem azokat, akik még egy félhományos épületen belül is viselik (kivéve természetesen ha pl. vak az illető).
Mondjuk egy hivatalos megbeszélésen (munkahelyen) vagy ügyintézésnél (bankban, hivatalban) azért szerintem elvárható, hogy levegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!