Miért sirankoznak a kis farkú emberek? Miért hiszik azt hogy azért sikertelenek a nőknél mert kicsi a farkuk vagy esetleg mert csorok? Miért a nőket hibáztatják illetve egy jelentős részük miért ennyire erőszakos agresszív?
Ők is ugyan olyan felszinesek. Legtöbbjük a Megan Fox féle nőkre fenni a dardat.
Viccesek amúgy :D
"Miért sirankoznak a kis farkú emberek?"
Nem nagyon láttam még siránkozást, de tény az önbizalmat nem éppen segíti a kis farok, ezért szeretnének néhány bátorító szót, akik meg nem tudják elfogadni és önsajnálatba esnek hát azokkal sok mindent nem lehet kezdeni.
"Miért hiszik azt hogy azért sikertelenek a nőknél mert kicsi a farkuk vagy esetleg mert csorok?"
Mert ez így van, tiniknél talán nem fontos a pénz amíg apu anyu eltart, de 20 fölött már vonzó ha egy ember képes önellátó lenni, akkor sem egy mérvadó dolog ez, de igen közre játszik.
"Miért a nőket hibáztatják illetve egy jelentős részük miért ennyire erőszakos agresszív?"
Ezt meg nem tudom honnan szülted, biztos vannak ilyenek, de ne a jelentős részüket hivd annak.
Kérdező ennyire unatkozol? Vagy esetleg trollkodásra tanítottak a suliban?
Mert azon nagyfarkúak, akik semmire sem lehetnek büszkék, végső mególdasként a farkukhoz nyúltak, mint vegső mentsvár, "na megtalaltam azt, ami nagy" "bennem". Aztan sem sem benne nagy, hanem rajta. S aztán közben csak nem is nagy, hanem valakiénél nagyobb.
47/N vagyok tehát nem a mikropöcsűként irtam mielőtt belendülne itt egy "büszke 18 centis" sőt 19..20...21.., csak mint a kifogott halak, elbeszélesenként nőnek a farkak egy-egy centit, és az mar nagy.
Egyedül az ostoba ferfiakat erdekli a farkuk mérete, minket nőket csak az, hogy.ne legyen nagy, akkor nem fáj.
Egxmast battatják ezzel. Mint a primkó nők a mellmérettel akarnak vagizni, mert nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!