Szerintetek a ketrec harcosok agresszív emberek ?
Szerintem nem feltétlen agresszív mind.
Az az ember vállalja ezt be, akinek ez az álma, ez érdekli, ezt szereti csinálni, szereti adni is, és kapni is ütéseket.
Nekem a ketrecharc már kicsit sok lenne, maradok a thai boxnàl.
Nekem nincs jó véleményem az ilyen emberekről, régen azért is hagytam abba ezt a sportot.
Agresszív, ki ha nem én, a tudásával aránytalanul visszaélő egyének.
Főleg a box/thai box csportokra jellemző, hogy mellette bűnözői karriert is építenek.
Elég gondolni a mostanában szereplő Curtis féle brigádra gondolni.
Ez nem igaz. Aki kőkeményen sportol azoknál szigorú szabályok vannak, a magán életükben is. Egyetlen utcai balhé és eltiltják a versenyzéstől, ha bebizonyosodik, hogy nem jogos önvédelem volt. Azon kívül edzenek is és muszáj a kellő alázat. Pont az ilyen emberek tanulnak a leginkább önfegyelmet a fájdalmak hatására.
Az olyanokról meg nem érdemes szólni akik nem sportolók hanem csak azt hiszik magukról. Akik nem versenyeznek, nem edzenek csak zabálnak és tetoválnak. Aztán bemennek a dojoba hadonászni egy órácskát. Az ilyen alja nép lehet agresszív, de azoktól nem is félek.
5.
Nem akarok neveket írni, de tudok nem egy profit is, akik elég keményen benne vannak az éjszakai életben.
Az F betűs promotion körül nézelődj.
5-ös írja jól. 6-os, te összekevered a szezont a fazonnal. Nem jó az ok-okozati rálátásod. Nem azért agresszív, bűnöző, gyilkos, utcai balhézó, elmebeteg vadállat valaki, MERT boxol, hanem AZÉRT boxol, mert egy agresszív, bűnöző, gyilkos, utcai balhézó, elmebeteg vadállat. És kell neki olyan stílus, ami megtanítja bunyózni, hogy élhesse a bűnöző életét. Nem ugyanaz a kettő. 5-ös jól írta, aki élsportoló vagy hobbista, azokat szabályok kötik, illetve az alázat és tisztelet az, amit először megtanulnak.
Úgyhogy válaszolva a kérdésre: nem. Aki mégis az, az nem a ketrecharc miatt az, hanem alapból az volt mindig is, már gyereknek is.
Én pont azért kezdtem el MMA edzésre járni, mert túlságosan mimóza, és határozatlan vagyok\voltam. Soha nem tudnék agresszív lenni, hiába küzdősportolok. Ha profi szinten lennék, akkor sem élnék vissza a megszerzett tudással és nem lenne nagy az arcom senkivel szemben sem.
Ahogy #5 is írta, nekünk is első naptól kezdve az orrunkra kötötték, hogy utcán csakis önvédelemre használhatjuk a tanultakat, de azon belül is betartva a "szakszerűség" és arányosság elvét.
Szóval nem szabad így általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!