Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt életetek legrosszabb...

Mi volt életetek legrosszabb döntése?

Figyelt kérdés
Legyen az akár munkahely, magánélet, iskola, bármi.
2021. szept. 5. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Nehéz megmondani. Mondhatnám, hogy a lelkem döntött még rosszul anno, hogy ezt a családot választotta megszületésem helyéül. És ugyan egy toxikus környezetben nőttem fel, ugyanakkor magyarország bőven a világ jobbik felén van, a sok probléma ellenére is. Szóval jobb döntés volt ide születnem ilyen helyre, mint valami afrikai vagy ázsiai nyomornegyedbe.

Amióta tudatos vagyok, azóta önálló saját rossz döntést... nyilván hoztam, de nincs olyan, ami kiemelendő. Tehát pl jó döntés volt elköltözni otthonról, csak mégjobb lett volna sokkal korábban. Vagy rosszul választottam az első egyetememet, de egyszerűen nem tudom ma sem elképzelni, hogy máshogy lehetett volna... nem volt jó választás. Szóval nincs olyan döntésem, amit megbántam volna.

2021. szept. 5. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Mindig van újabbnál újabb, így folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozunk.
2021. szept. 5. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Mondanám én is, hogy pályaválasztás, de akkor nem ismerem meg a páromat, akit nagyon szeretek.
2021. szept. 5. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Állandóan rossz embereket választok párkapcsolathoz. Az összes....
2021. szept. 5. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Magánélet, gyakorlatilag minden ilyen döntés
2021. szept. 5. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
11-es, nagyon jókat írsz! Nekem a rossz pályaválasztás volt az, ami kihatott az egész életemre és meghározta a következő 10 évemet. Eleinte ostoroztam miatta magam, de utána alaposan végigvezettem és nem tudtam volna nem úgy dönteni.
2021. szept. 6. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!