Szépnek vagy csúnyának látod magad?
Én nyugat magyarországi városban élek, fiú vagyok. Itt a romák többnyire respectálják azt hogy magas és sportos vagyok. Gyakorlatilag soha nem ért még emiatt negatív atrocitás, legfeljebb kínosan próbálnak viccelődni. De az már igaz, hogy amúgy hétköznapi viseletben a nők rám sem néznek. Sőt egyes esetekben ha esetleg eladó, recepciós stb. és látom rajta hogy megvetéssel néz rám csak azért mert nem vagyok elég jóképű és jómódú és az ilyen hogy merèszel ott tartózkodni ahol ő.
Kevés a 2 opció, jobb lenne több válaszlehetőség:
- nagyon szépnek
- inkább szépnek /eléggé szépnek/
- nagyon csúnyának
- inkább csúnyának
- átlagosnak, azaz se szépnek, se csúnyának
Részben igaz amit írsz és nagyon jó önbizalom boost. De elhiheted hogy nem ok nélkül írtam ezt. Talán kicsit túloztam, mert azért az tényleg ritka amikor konkrétan látni a csajon hogy levegőnek néz, sőt még zavarja is ha a munkaidejében ki kell szolgálnia. De előfordul.
Abban viszont egyáltalán nem értek veled egyet, hogy az emberek ne csámcsognának folyton a másik ember külsején. Pláne ha néhány felszínes azonos nemű ember összejön, baromi hamar a férfiak és a nők osztályozása lesz a téma.
Igen ők (eladók) általában mindenkivel olyanok.
Nem tudom, nagyon nem szeretem amikor kibeszélnek. Márpedig gyakorta megteszik, holott okot sem adok rá, ha mást nem akkor azt, hogy abszolút nem foglalkozom velük. Gondolom ezt nem értik és zavarja őket.
Nálam ez nagyon kileng. Általában átlagosnak látom magam, de van, hogy tükröbe/valami képre nézek, amin szereplek és az jut eszembe, hogy "bakker, te j ég, én így, ezzel a külsővel emberek közé mertem menni?". Aztán vannak magabiztos napjaim, mikor tök jól érzem magam és mindennel elégedett vagyok kb, amit magamon látok.
Nálam a legtöbb nap ilyen relatív elégedettség az arcommal, a hajam szidása és a testem folyamatos bodyshamingelése fejben. Aztán a "ronda vagyok, mint a bűn" és a "meseszép vagyok" napok aránya kb egyezik.
Amúgy, strandon járva vagy most új környezetben, nekem az a bajom, hogy szerintem nayon sokan vagy nagyon rondák/kövérek/fogyatékosak és ezek kombinációi, vagy pedig ilyen nagyon szép arccal és testtel rendelkező emberek, ezért én úgy érzem, hogy túl szép vagyok ahhoz, hogy ronda legyek, de túl ronda ahhoz, hogy abban a súlycsoportban legyek, mint a szép emberkék és ettől kissé szétmegy a fejem, mert nagyon be akarom magam sorolni valahova, de az egyik besorolásnál úgy érzem, lebecsülöm magam, a másiknál meg azt, hogy túl sok az önbizalmam.
Ez hülyeség. Csak látod magadat hogy reálisan mi az ami előnytelen? Egy nagy orr, túl hegyes áll, eláll fülek, ez mind objektíven látható. Persze az hogy ezek mennyire zavarnak téged vagy éppen más embereket, az már szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!