Férfiak-nők,kinek mi számít csúnyának és szépnek egy arcon? Képet is mutathatnátok.
Sziasztok!
Mindig is érdekelt ez a téma,nekem ugyanis nagyon számít egy kapcsolatban hogy szép legyen az adott személy arca.
Tudnátok linket küldeni egy olyan emberről aki nektek arcra tetszik majd egy olyat aki nem?
Nemetek és kort is írj.
Ő helyes: [link]
Ő kollégának jófej, de nem szívesen jönnék össze vele (első látásra): [link]
Szintén csak kollégának (első látásra): [link]
Ő pasinak is: [link]
Vele barátkozni sem szívesen:
Ha nincs jobb, akkor mellé ülnék le egyetemen: [link]
Szimpatikus: [link]
A következő linket már nem engedte, úgyhogy ennyi. Pedig most jöttek volna a lányok...
N30
Nem értem ennek az értelmét, hisz mindenkinek más a szép és a csúnya, de tessék:
Leghelyesebb híres pasik szerintem:
Tyler Hoechlin
Joseph Morgan
Daniel Gillies
A legszebb híres nők szereintem:
Gal Gadot
Natalie Portman
Jessica Alba
Csúnya férfiak szerintem:
Adrien Brody
Adam Sandler
Elijah Wood
Csúnya nők szerintem:
Kim McGuire
Sarah Jessica Parker
tori spelling
A kedves, pozitív érzések teszik kedvessé és szimpatikussá egy arcot. Vagy azok a tulajdonságok, amiket megismertünk az adott személyről.
Munka után van hogy én is fáradt vagyok, és ez látszik az arcomon, ezért én nem is figyelem ki hogy néz.
Meg kell ismerni a másikat, hogy tudjunk róla valamit mondani.
#9 nézetét maximálisan osztom.
A páromat amikor először láttam, a fejemet fogtam, hogy a fene egye meg, már megint egy olyan pasit ismerek meg, aki egy kicsit sem tetszik, mindennek mondható, csak épp jóképűnek nem. Ennek több mint 30 éve, 3 gyerekünk született, és mikor nemrég kezembe került egy fiatalkori képe, én csodálkoztam legjobban, hogy miért nem tetszett nekem, pedig szuper jó pasi volt már akkor is.
Úgy gondolom, hogy aki csak egy szép arc alapján választ párt, az felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!