Én nagyon paceknak tartom magam, 15 csajom volt eddig és csak 23 vagyok
2021. szept. 3. 19:21
12/32 anonim válasza:
Hogy csináltad?
2021. szept. 3. 20:02
13/32 anonim válasza:
Alapvetően átlagosnak tartanám magamat, de mindig eszembe jut, hogy az utcán a kutya se néz rám, mintha szellem lennék, szóval valószínűleg a ronda kategória vagyok :D
Pedig külön-külön nézve nincs problémám semmivel az arcomon, valahogy az összkép béna. Hát ezt dobta a gép.
2021. szept. 3. 23:14
14/32 anonim válasza:
Én csúnya vagyok és masok is annak látnak.
2021. szept. 4. 02:31
15/32 anonim válasza:
#12 Nyilván két nap után minden csajnak leesik, hogy egy önimádóval van dolguk és otthagyják, emiatt jöhet neki a következő... :D
#13 Ez inkább azt mutatja, hogy tényleg átlagos vagy. Ha ronda lennél, megnéznének. Meg az is sokat számít, hogy te mennyire érzed magad átlátszónak, mert ha igen, akkor öntudatlanul is inkább rejtőzködően viselkedsz, halkan vagy keveset beszélsz vagy színtelen a hangod, hanyag tartásod lehet stb. és akkor kb. így fognak rád reagálni is.
2021. szept. 5. 19:09
16/32 anonim válasza:
Régen valahol a csúnya-átlagos közt éreztem magam, viszont az utóbbi pár évben egész sok pozitív visszajelzést kaptam a külsőmet illetően. Közben az önbizalmamon is dolgoztam, szóval már inkább az átlagos-szép közé billent a mérleg. Talán :D
2021. szept. 5. 19:46
17/32 anonim válasza:
Olyan 6/10-nek látom magam, azt egyik kategóriába sem sorolnám a kettő közül.
2021. szept. 5. 20:59
18/32 anonim válasza:
Kifejezetten ronda. Nem tudok ellene tenni.
2021. szept. 5. 21:31
19/32 anonim válasza:
Egyik nap ilyennek, másik nap olyannak. Szerintem hangulat függő, vagy attól függhet, hogy milyen hatások értek aznap. Hétfőn belenézek a tükörbe, és szerelmes leszek, kedden pedig undorítónak tartom azt, aki visszanéz.
Nő vagyok.
2021. szept. 6. 09:20
20/32 anonim válasza:
Én ronda vagyok, mások szerint is. Szinte soha nem tudok úgy kilépni az utcára, hogy valaki ne jegyezné meg. Mindig is tudtam, hogy nem vagyok szép, de álomban sem gondoltam volna, hogy ennyire rondának látnak mások. Hiába vagyok igényes, öltözöm csinosan, sminkelek, nem lépek ki úgy az utcára, hogy a hajamat ne vasaljam ki, vagy göndörítsem be, egyszerűen nem elég. Sokszor gondolkodom, hogy miért is vesződök ezekkel, hiszen hatástalanok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!