Miért probléma az, ha én az Egyesült Államokban szocializálódtam, mivel ott nőttem fel?
Nagyon buta vagy, ha így gondolod. Ugye tudod, hogy kb. 330 millió ember lakik az USA-ban? Elég durva így általánosítani róluk.
21
Az amerikaiak többsége álarcot visel. Mosolyognak ha kell, ha nem. Akkor is ha sírni lenne kedvük.
Egy kétszínű, képmutató bagázs.
Az ismerősöm Miamiban kertesházban lakott. Épp elveszítette a munkahelyèt és 2 kerúlettel arrébb jàrt füvet nyírni, hogy otthon ki tudja fizetni a mexikói kertészt.
Mert ha maga nyírta volna a füvet a szomszédok, barátok kiközösítik.
Ez jellenzően elmond mindent.
#22 Fene tudja valahogy amcsik a mesterkélt mosolytól jobban érzik magukat... Te is hamar jobb kedvű lennél akkor is ha amúgy nyűgöd van.
Képmutató bagázs mint pl a Magyarok nagy része is az.
Nekem sok Magyar ismerősöm van akit a szomszédaik néznek ki meg közösítenek ki ha van autója azért ha nincs akkor meg azért, ha olcsó az autó akkor azért ha meg drága akkor azért.
Igen elmond sok mindent. pl azt hogy mende mondák alapján megítélsz egy kupacban mindenkit, de ugyan abban a sz@r ban dagonyázva egy másik gödörben már jó, sőt jobb :)
Az amerikai nép egy buta, önállóan gondolkodni kèptelen emberek gyülekezete.
Huzzál vissza ha nem tetszik ami itt van.
Senki nem erölteti ràd hogy itt legyél. De ha már ideevett a fene akkor ne fikázd azokat akik befogadtak.
#24 "Az amerikai nép egy buta, önállóan gondolkodni kèptelen emberek gyülekezete."
Milyen érdekes hogy Magyarországon ugyan ezt tapasztalni. Itt vagy mindjárt kezdetnek te is. Gyors látlelettel be is bizonyítottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!