Miért probléma az, ha én az Egyesült Államokban szocializálódtam, mivel ott nőttem fel?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 12:59
12/27 anonim válasza:
Magyarországon normális. Szokjál hozzá.
Jobban jársz ha vissza mész. Sajnos :(
13/27 anonim válasza:
Csak nekem tűnik rohadtul mesterkéltnek a kérdést, és inkább ilyen "provokáljuk az embereket a magyar bármi ellen" felütésűnek, mintsem tényleg valós szitunak?
14/27 anonim válasza:
"Voltam ügyet intézni, és az ügyintézó hölgy úgy beszélt hozzám, mintha baja lenne velem."
Megnyugtatlak, a közszférában az ügyintézők mindenkivel úgy beszélnek mintha a kutyájuk lenne.
15/27 anonim válasza:
Ebben az esetben nem az a probléma, hogy te az USA-ban szocializálódtál... nem azért kapod ezeket a pofákat. Hanem azért, mert a magyar hivataloknál sz.nak bele a customer service-be, és nem túl combos fizetésért alkalmaznak olyanokat, akik más helyre nem jók kb... azok nyilván bunkók lesznek. De ők a színmagyarokkal is azok.
16/27 anonim válasza:
Én segítőkész és mosolygós ügyintéző voltam, mégis odakakált a pult elé a kedves ügyfél.
Igaz történet.
17/27 anonim válasza:
Ha ott is ilyen körülményesen osztottad meg az infókat, akkor megértem. És ennek köze sincs a gyermekkorod helyszínéhez.
18/27 anonim válasza:
Mármint.. konrétan odasz@rt? :D
19/27 anonim válasza:
18
Teljes valójában, akkor még nem volt biztonsági őr ilyen helyeken.
20/27 anonim válasza:
Az amcsik bunko nagyképű konzumidíóta barmok, mindenki utálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!