Amennyiben NEM szeretitek a gyerekeket, ismerősével, családtagéval illemből eljátszotok?
Figyelt kérdés
Család/ismerős babájának gügyögtök, felveszitek, dícséritek? Vagy nagyobb gyerekkel játszotok?
Én nem tartom aranyosnak/szépnek a babákat és kezdeni se nagyon tudok velük mit. Nem is szoktam hozzájuk beszélni, vagy fogalkozni velük. De emiatt nem tartanak bunkónak? Max megnézem őket, azért megdícsérem, hogy "szép", "aranyos", nagyot nőtt és ennyi xd
A nagyobb gyerekekkel 2-5 éves meg nem értek szót, nem szeretek velük jáétszani, ha túlpörögnek akkor még idegesítenek is.
2021. aug. 31. 21:12
11/14 anonim válasza:
A gyerekek nagyon erzik, mi a nem oszinte erdeklodes. Sokkal jobban ertekelnek egy tartozkodo felnottet, akire aztan kivancsiak lesznek, mint egy eroltetve negedeskedo mumust.
12/14 anonim válasza:
Én igen, mert nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy azt mondjam, nem, meg igyekszem kedves lenni velük. Hála a jó égnek elég ritkán adódott ilyen eset. Nem vagyok egy gyerekkel bratyizós, könnyen megnyílós típus, és azzal is bajom van, hogy mi az a szint, amit átléphetek a "nevelésben", ha rám van bízva a gyerek (pl. amikor ollóval a kezében elkezdett rohangálni, nyilván megállítottam... de amikor előtte ferdén vágta a Gazdálkodj okosan!-ban a bútorokat, fogalmam nem volt, hogy elvegyem-e tőle az ollót, mondjam-e neki, hogy rosszul csinálja...).
13/14 anonim válasza:
Én kb 10 percet játszok velük vagy ölbe veszem őket illemből, de maximum 1-2 órát töltök el ezeknél a rokonoknál, tovább nem is bírnám a hisztit, pörgést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!