Hogyan lehet bizonyítani hogy a kutya az életét is odaadná egy családtagért vagy a gazdájáért?
Létezhet. Normális kutya nem félti a gazdáját alapjáraton. Ha a barátnődet elszántan védelmezi a kutyája minden nevetséges helyzetben (szomszéd nénitől pl), akkor ott inkább a falkavezérséggel vannak a gondok és rendbe kéne tenni a ragsort.
Én sokáig azt hittem, hogy engem nem védene a kutyám, aki egy hóbortos, mindenkit imádó, játékos husky-malamut mix. Aztán egyszer belefutottunk valami tök bolond kutyába. Én azóta sem értem, hogy miért, de az a hülye dög engem akart támadni, a kutyámról pedig tudomást sem vett. Olyan szitut többször kerültünk el sikeresen, minden balhé nélkül, hogy kóbor, vagy kertekből kirontó kutya viselkedett támadóan a kutyámmal szemben. Ezeket mindig tudtam kezelni, de itt blokkoltam. A második meglepetés pedig akkor ért, amikor a kutyám azonnal levágta, hogy elveszítettem a kontrollt és elkezdett védelmezni. Érted, egy erre alkalmatlannak tartott kutya, akit még az őrzővédő részről is hazaküldtek a kutyasuliból, mondván, hogy esélytelen és teljesen fölösleges. (persze a nyomkövetést végigcsináltatták velünk... égtünk is mint a rongy, mert messze mi voltunk a legbénábbak, de ez nem ide tartozik)
Visszatérve a sztorira, szerencsére nem lett igazi balhé. A másik kutya feladta, én leállította a sajátomat, hogy elmúlt a veszély, de földig érő állal indultam hazafelé, mert aznap újat tanultam magunkról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!