Én vagyok a hülye vagy Magyarországon tényleg jó pár ember kamuzik a fizetéséről? Vagy nem tudják a bruttó és nettó közti különbséget?
Tényleg jól keresnek a futárok.
Én egyetem mellett csinálom, szeptemberben abba is hagyom de 2500-3000 FT nettó órabért össze hoztam mindig.
Én keveset dolgozok, csak heti 30 órát nagyából, de van aki nálam sokkal többet.
Ezzel a nettó bérrel a havi 400 összejön 40 órában, de sokan akár 60 óránál is többet csinálnak, ami már 600 nettó.
Itt a mai keresetem ha nem hiszed:
Csak 5 óra 52 percet dolgoztam, de én csak diákmunka szerűen csinálom.
Ez a Netpincéres applikációról screenshot. A borravaló rész, az online adott borravalót tartalmazza, ami ma siralmasan kevés volt. Ez általában 1000-1500 FT egy 5-6 órás műszak után.
Plusz persze kézbe is rengetegen adnak, az nekem ma kb 1000 FT körül volt.
Így összesen 5 óra 52 perc alatt kb 15500 FT, ami már 2500 feletti nettó órabér.
Csak KATAt kell fizetni, ami nekem 25 ezer, azaz szinte semmi.
Önkormányzatnak kis adót plusz 5 ezer kamara díjat 1 évre összesen … tehát nincs nagy költsége. Lényegében a kereset nettóban annyi amennyit látsz:
Meg persze sokan nálam sokkal jobb futárok és megkeresik szinte mindennap a nettó 3 ezres bért vagy többet.
Nekem mindig azt írják hogy kamuzok, amikor futár fizetésről kommentelek 😅
"Nálunk lefelé kamuznak."
Azért kamuznak, mert nem akarják, hogy irigyek legyenek rájuk. Miért? Itt kiírom, hogy nettó 450 ezret keresek gyárban már jön a hitetlenkedés és az irigység pedig névtelen az oldal. Most gondold el mi menne olyan helyen, ahol ismerik egymást az emberek. Mert a másik egy ezressel többet keres már irigyek rá a többiek...
18
De aki többet keres annak több az órája nálunk, és ezt nem képesek felfogni egyesek, hogy a Gipsz Jakab azért keresett júliusban többet mert nem ment haza 4 órakor. Na mindegy, ebben kicsit furcsák a munkatársaim. Más baj nincs velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!