Hogyan derithetem ki, hogy miert nem volt sosem baratnom?
En eleg normalis, udvarias es kedves embernek tartom magam. Szoval sosem gondoltsm volna, hogy a belsommel lehet a gond.. ezert is valoszinuleg a kulsom all a dolgok hattereben.
Szerintetek, hogyan derithetnem ki, hogy valoban csunya, elonytelen kinezettel rendelkezem-e? Par ismeroslm akiket megkerdeztem azt mondtak, hogy atlagos vagyok, de szerintem csak nem akartak megbantani..
A külső elég másodlagos igazából.
Lehet hogy nem voltál elég magabiztos, határozott, dominanciát sugárzó férfi.
6: 22 vagyok :(
7: ezen jot nevettem :D . Tenyleg igy van, egysbkent hidd el, hkgy ezeknek az elvarasoknak még en is megfelelek.
8: 10-12 ot.. 1 jott el velem, aki utana tobbet nem keresett es lerazott..
én 24 voltam, amikor végre lett barátnőm, elég sok szenvedés volt előtte, mondjuk utána is. De azért 5-6 barátnőm volt azóta.
Sok oka lehet, hogy nem kellesz a lányoknak. Én pl. azzal ijesztettem el sokat, hogy egyből mindent ráömlesztettem a lányokra, annyira görcsösen le akartam nyűgözni a reménybelit, hogy ettől megkészültek a lányok- teljesen jogosan. :-) Tehát pl. ilyen bibi akár lehet nálad is, ezt nálam pszichiáter derítette ki. Próbálkozzál, aztán összegezd a tapasztalataidat, vagy esetleg kérdezd meg a lányokat, akik nem jöttek el, hogy ha van kedvük segíteni, írják meg, hogy miért nem jöttek el, mert hogy te ebből tanulni akarsz, fejleszteni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!