Hogyan deríthetem ki?
Van hallásom és úgy hallom tisztán énekelek, de nem vagyok benne biztos. Nem merek mások előtt énekelni, család előtt se. Nővéremnek rossz hangja van és régen szüleim mondták, hogy nekem jobb hangom van, de mostanában már nem. Az énektanár meg kb. mindenkinek ötöst ad, így nem tudom, hogy ő mit gondolok. Egyébként próbálkoztam már, hogy telefonnal felveszem, majd meghallgatom, de teljesen más hangom volt, mint valójában. Xiaomi Redmi Note 7 telefonom van.
Hogyan tudnám kideríteni milyen hangom van?
Mindenki másnak hallja a saját hangját, mint amilyen. Amit felvettél telefonra az, ahogy mindenki más hall körülötted.
Amúgy ha elkezdesz énekelni tanulni, akkor többek közt azt is meg fogják tanítani, hogy éneklés közben a technikára figyelj és ne a saját hangodra, mivel te máshogy hallod. Amikor valójában tiszta a hangod, akkor lehet te nem hallod annak vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!